Banjë natyrale countertop guri bebe xhakartë në Xhakartë

  • Kod: ISLAQUBEG
Lekë 38,628 Lekë 42,920 -10%
Koha e dërgimit 7/14 ditë pune
Peshë 30,00 kg
Larje countertop në gur natyral ngjyrë bezhë Xhakartë
Dimensionet: 35 x 50 x H 12

Gurët natyrorë karakterizohen nga prania e venave, e ngjyrave dhe hijeve të ndryshme, si dhe e mikro-çarjeve dhe vrimave. Një sipërfaqe e përsosur është e mundur vetëm në produkte rrëshire ose qeramike që janë bërë artificialisht me procedura industriale.
Produktet tona kalojnë nëpër procedura të rënda kontrolli; vrima ose mikro-çarje janë rafinuar duke përzier rrëshirë të duhur të ngjyrës me mbetjet.

PASTRIMI
Sa për të gjithë gurët natyralë, duhet të përdoren VETM UJI ose PRODUKTET DETERGJETA PETR SHTETRIN P FORR Gurë ose produkte të bazuara në UJ. Produktet e bazuara në acid mund të dëmtojnë strukturën e gurit dhe sipërfaqen në më pak se disa javë.

MIRËMBAJTJA
ABshtë ABSOLUTELI E RNDRESISHME T AP APLIKOJN T TRAJTIMIN E GJUHSIS NAT NATYRORE N AT SHUM MN E INSTALACIONIT dhe ta përsëris atë në mënyrë periodike, sipas zakoneve të përdorimit dhe ujërave të ndryshëm të gurave. VETEM trajtimet e gurit natyror duhet të përdoren.
PSE Bleni:
  • raport i shkëlqyeshëm i cilësisë / çmimit
  • dizajn origjinal
  • gurë mermeri dhe natyror
  • koleksion ekskluziv Viadurini
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro