Oxhak me Bioethanol në Mur - Ngrohja Dizajn

  • Komente :
  • Vleresim Mesatar : 5,0
9 Produkte
Viadurini Fire Design
Lekë 27,971 Lekë 31,078  - 10%
Viadurini Fire Design
Lekë 27,971 Lekë 31,078  - 10%
Viadurini Fire Design
Lekë 182,736 Lekë 203,040  - 10%
Viadurini Fire Design
Lekë 120,414 Lekë 133,794  - 10%
Viadurini Fire Design
Lekë 182,736 Lekë 203,040  - 10%
Viadurini Fire Design
Lekë 182,736 Lekë 203,040  - 10%
Viadurini Fire Design
Lekë 135,995 Lekë 151,105  - 10%
Viadurini Fire Design
Lekë 259,229 Lekë 288,032  - 10%
Viadurini Fire Design
Lekë 241,719 Lekë 268,577  - 10%
çmimi i mëparshëm: Lekë 239,724

Zjarrit në mur bioethanol për një ambient dizajni dhe ngrohtësi të prodhuar në Itali

Zjarrit në mur të bioethanolit ndërthurin aspektin funksional me estetikën, duke mbyllur vatra të ngrohta në strukturat moderne me një dizajn novator.

Ndër propozimet tona të mrekullueshme zjarrit në mur me formën e një flakë të madhe, perfekte për ata që duan të jenë origjinale. Për ata që preferojnë forma klasike drejtkëndëshe, ka ka zjarrit në mur me kornizë druri ose kornizë metalike dhe xhami në pjesën e përparme.
Dimensione të mëdha dhe të vogla për të përmbushur çdo nevojë tuaj, në varësi të madhësisë së murit në të cilin dëshironi ta vendosni. Pavarësisht nëse jeni të apasionuar pas stilit klasik apo modelit modern, do të gjeni zgjidhjen e duhur për ju.

Në rast dyshimi ose për më shumë informacion, ju lutemi na kontaktoni. Stafi ynë i disponueshëm përmes postës elektronike, në bisedën në fund të faqes dhe në numrin e telefonit në sit do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë ju gjatë gjithë procesit të blerjes.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro