Made in Italy

Bio-fireplace me mur me tuba dhe dizajn modern në çelik të zi - Jackson

 • Made in Italy
 • Kod: JACKSON
Lekë 120,056 Lekë 133,396 -10%
Material çeliku
Masat H 99,5 XL 16 XP 19,3 cm
Koha e dërgimit 7/10 ditë pune

Kaminë me fireplace bioetanol formë e zgjatur e dizajnit modern në çelik të zi, prodhuar në Itali.

Ky bio-fireplace i bukur me një strukturë çeliku të zezë përfaqëson një zgjidhje estetike inovative me një vlerë të lartë teknologjike, e aftë të përshtatet me orenditë e shtëpisë dhe zonat e pritjes. Në fakt, ai mund të integrohet në çdo kontekst mjedisor, duke e bërë atë më emocional dhe mikpritës, duke krijuar një atmosferë relaksimi dhe mirëqenieje që është e përsosur për çdo rrethanë.

Elegante dhe simpatike, dizajni i tij është përfaqësimi modern i pishtarëve antikë Romakë .
Kështu lindi një mobilje me një efekt skenik unik dhe të paimitueshëm, e pasur me histori dhe teknologji, e aftë të entuziazmojë.

Lehtë për tu instaluar, pozicionimi i murit jep gjurmën më të vogël të hapësirës. Për ata që duan të mbushin një mur me karakter dhe ngjyra, të krijojnë një atmosferë emocionale me një prekje të modernitetit, si një pikturë, ky është produkti ideal.

Pse të zgjidhni një fireplace bioetanol?
 • nuk kërkon një tym : përparësia më e madhe e bio-zjarrit është padyshim instalimi i tyre, pasi nuk kërkon punë të veçantë murature dhe / ose leje. Mjafton të respektohen udhëzimet për përdorim dhe instalim të përshkruara në manualet e dhëna me produktet.
 • nuk prodhon tym dhe tym : origjina natyrore e bioetanolit prodhon një djegie pa tym dhe që përmban vetëm dioksid karboni, avuj uji dhe nxehtësi.
 • ekologjike : pasi furnizohet nga bioetanoli, një burim i energjisë së pastër. Për këtë arsye rekomandohet shumë të përdorni bioetanol me cilësi të lartë, që është ai që tregohet i denatyruar të paktën 96 °.
 • nuk kërkon mirëmbajtje të veçantë : mirëmbajtja specifike nuk është e nevojshme, do të jetë e mjaftueshme t'i kushtohet vëmendje përdorimit të bioetanolit cilësor në sasinë e duhur dhe të sigurohemi që të mbani sipërfaqet e djegies të pastra dhe të zbatueshme.

Karakteristikat:
 • Struktura në çelik të pikturuar
 • Përdorimi i brendshëm dhe i jashtëm (i brendshëm)
 • Karburantit bioetanol
 • Burner rrethor me fibra 12
 • Ekologjike
 • Njësi e lëvizshme
 • Nuk kërkohet përgatitje
 • Përfshinë shufrën e fshehësit
 • Përfshirë mbajtësen e murit

Informacion teknik
Kapaciteti: 0,9 l
Kohëzgjatja: 3-4 orë
Fuqia e ngrohjes: 1.8 kW
Pesha: 10 Kg
Mbaro: e zezë
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
 • Aicel
 • Confindustria
 • Sectigo
 • Sonosicuro