Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Ndriçimi - Dritat e Tavanit Vintage - Made in Italy

Llambë tavoline e cilësisë së mirë me dizajn industrial në qelqi, bronzi dhe materiale të tjera të bëra në Itali.

Nëse jeni duke kërkuar dritat e cilësisë së mirë me tavan me një stil të ri dhe të rafinuar, ju jeni në seksionin e duhur të katalogut tonë në internet, ku mund të gjeni idetë më të mira për shitje në internet.

Disa propozime, të zgjedhura me kujdes nga stafi ynë, që do të plotësojnë çdo dëshirë dhe nevojë, nga drita më klasike e tavanit deri tek më e pazakonta për të dhënë një prekje retro, por bashkëkohore në të njëjtën kohë falë linjave të tyre dhe modelit unik dhe funksional.
Ato janë të dizajnuara për të gjithë ata që duan një ide unike të ndriçimit, por në të njëjtën kohë nuk duan të heqin dorë nga një kujtesë e kaluar që japin një dizajn funksional dhe elegant. Ju mund të gjeni më të përshtatshmet për ju midis disa propozimeve të diferencuara nga ngjyra, forma dhe dizajni por që ndajnë dy karakteristika themelore, cilësinë e lartë të materialeve të përdorura dhe ato të bëra në markë Itali.

Zbuloni të gjitha propozimet në katalogun tonë online dhe trajtojini vetes një element me një shije të përsëritur që nuk do të kalojë pa u vënë re në mjedisin tuaj. Mos dilni për të konstruktuar stafin tonë përmes formatit të dedikuar, përmes postës elektronike ose përmes telefonit për çdo sqarim ose dyshim dhe lejo që të udhëzoheni në blerjen e dritës suaj të cilësisë së mirë në një mënyrë të thjeshtë dhe të shpejtë.