Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
 • 0
 • 0

Tavolina Fikse Qeramike - Tryezë Ngrënie për të Furnizuar Shtëpinë Tuaj

Tavolina italiane për ngrënie dhe dhomë të gjallë me dizajn italian.

Në këtë seksion ne paraqesim tavolinat e ngrënies qeramike , një risi e rëndësishme në botën e dhomave të ndenjes dhe mobiljeve të kuzhinës.
Arsyet për suksesin në rritje të këtyre tabelave janë për shkak të disa faktorëve të tillë si: linja të pastra, bashkëkohore dhe thelbësore, materiale të teknologjisë së lartë, inovacion dhe kërkime të vazhdueshme, rezistencë e lartë ndaj dëmtimeve aksidentale.

Ndër propozimet tona do të gjeni modelet e tryezës me "qeramikë qelqi" maja, ato me një pllakë qelqi të trashë 1 cm me një shtresë qeramike 3 mm sipër. Rezultati përfundimtar është një material që ofron një efekt estetik shumë të këndshëm, të rafinuar, elegant dhe jashtëzakonisht rezistent. gërvishtni pjesën e sipërme qelqi-qeramike aksidentalisht në mënyrë që tavolinat me këto maja të mund të përdoren në mënyrë të sigurt me thika të nxehta dhe tenxhere, pa rrezikun e dëmtimit estetik (në krahasim me tavolinat me xham dhe majë druri).
Futja më në detaje e materialeve qeramike të majat kanë shumë përparësi: ato janë shumë rezistente (prerja, goditja, konsumimi, gërvishtjet, agjentët kimikë, rrezet UV dhe nxehtësia), retardantët e flakës dhe të papërshkueshëm nga vajrat dhe larëset e vajrave. Prandaj nuk kërkojnë kujdes të veçantë ose trajtime dhe janë lehtësisht pastruar.

Kornizat dhe këmbët e tavolinave të shitura nga Viadurini zakonisht janë prej druri, alumini ose çeliku me një majë drejtkëndëshe.

Tabelat me maja qeramike:

Qeramika është një material inorganik. Argjila është jashtëzakonisht fleksibël dhe e butë në gjendjen e saj natyrale dhe bëhet e fortë pas procesit të shkrepjes. Ngjyra e tij ndryshon sipas oksideve të kromoforit që përmbahen në argjila. Oksidet e hekurit mund të jenë të verdha, portokalli, me ngjyrë të kuqe, ndërsa oksidet e titanit mund të jenë të bardha dhe me ngjyrë të verdhë. Në fazën e fundit, qeramika po lustrohet dhe zbukurohet.
Qeramika është e përshtatshme për prodhimin e tryezave të rrumbullakëta , veçanërisht ato me një diametër prej 120 cm, 160 cm dhe 180 cm, dhe veçanërisht për prodhimin e majave. Ky material karakterizohet nga një trashësi e vogël, një rezistencë e mirë ndaj produkteve të pastrimit, ndaj kimikateve dhe tretësve. Produkti i vetëm që mund të dëmtojë qeramikën është acidi Hydrofluoric. Ajo gjithashtu i reziston lagështisë, goditjeve termike, gërvishtjeve dhe gërvishtjeve sipërfaqësore.
Lloje të ndryshme të qeramikës janë të disponueshme, si për shembull gresi prej porcelani dhe porcelani, të cilat janë jashtëzakonisht rezistente ndaj copëtimit. Këto materiale karakterizohen nga një porozitet i ulët dhe janë të papërshkueshme nga gazrat dhe lëngjet.

Avantazhet e Qeramikës:

 • Rezistencë e lartë ndaj gërvishtjeve, gërvishtjeve dhe thyerjeve
 • Ai mbështet ngarkesa të rënda
 • Rezistent ndaj ndikimit
 • E stilit të lartë dhe elegante
 • Qëndrueshëm.

Si të pastroni majat e tavolinave qeramike:

Tavolinat qeramike pastrohen lehtë, por ne sugjerojmë përdorimin e detergjenteve neutrale dhe alkaline dhe përdorimin e një pëlhure mikrofibre. Shpëlajeni me ujë dhe thani sipërfaqen për të shmangur formimin e njollave, të cilat mund të shkaktohen nga mbetjet e detergjenteve ose nga një ujë i fortë i kripur.

Tabela me qeramikë qelqi, super-qeramikë, kristalorema ose Laminan:

Gjatë viteve të fundit, janë shfaqur materiale rezistente dhe inovative; njëra prej tyre është qeramika prej qelqi. Qeramikat e gjeneratës së re shpesh quhen super-qeramika, kristalceramika ose Laminan, si marka italiane që e prodhon atë.
Ky material është bërë nga një shtresë e sipërme qeramike, dhe një shtresë e ulët qelqi, të cilat e bëjnë atë edhe më të guximshëm dhe rezistent.
Materiali që rezulton nga kjo bashkim i suksesshëm është i qëndrueshëm ndaj vajit / lëngut / yndyrës, është rezistent ndaj nxehtësisë dhe rezistent ndaj acidit. Proofshtë i mbrojtur nga gërvishtjet, pastrohet lehtë, nuk gërryhet dhe nuk është toksik.
Ky material është i përshtatshëm për prodhimin e tryezave të rrumbullakëta me një diametër 120 cm, 160 cm, 180 cm ose ato të bëra me porosi. Ato janë gjithashtu të përshtatshme për tavolina të zgjatshme me një gjatësi prej 120 cm, 140 cm, 160 cm, 180 cm ose më shumë.

Avantazhet e qeramikës qelqi:

 • Dizajn elegant dhe i stilit të lartë
 • Mundësi të pafund ngjyrash
 • Rezistent ndaj nxehtësisë, rezistent ndaj gërvishtjeve dhe rezistent ndaj ndryshimeve të temperaturës
 • Rezistent ndaj substancave gërryese
 • Nuk thith vajra dhe lëngje
 • Nonshtë jo-deformuese (deri në 600-700 ° C)
 • I papërshkueshëm nga uji dhe jo poroz
 • Shtë më e fortë se xhami
 • Eko-miqësore: lehtë për tu ricikluar

Si të pastroni qeramikat prej qelqi, super-qeramikat, kristalceramikët ose majën Laminan:

Ne sugjerojmë përdorimin e detergjenteve ose kremrave speciale. Vendosini ato me një leckë të butë, lëreni të reagojë për disa minuta, pije dhe thajeni me një leckë kamomisi.
Pastroni me kujdes. Ky material është i bukur, por lehtësisht i kruhet.