Made in Italy

Finish tavoline qeramike dhe baze grafite Prodhuar ne Itali - Pantallona

  • Made in Italy
  • Kod: PANTALONI4
lek 408.581,07 lek 510.726,34 -20%
Koha e dërgimit 30/45 ditë pune
Material i sheshtë qeramike
Materiali bazë çeliku

Tavolinë fikse në çelik dhe qeramikë Prodhuar në Itali

Tavolinë fikse e dhomës së ndenjes me pjesën e sipërme të fuçisë qeramike , buzë të pjerrët 45° , bazë çeliku të lakuar me grafit dhe këmbë të rregullueshme Prodhuar në Itali.
Ky produkt çliron një elegancë të madhe dhe bëhet protagonist i çdo ambienti . Përsosja e formës së bazës së kombinuar me përfundimin e pjesës së sipërme që zgjidhni krijon një tavolinë unike, me një ndikim të madh vizual që mobilon me shije dhe rafinim ambientet e përditshme dhe të kontraktuara. Zgjedhja e materialeve me cilësi të lartë dhe vëmendja në krijimin e çdo detaji krijon një produkt me cilësi të shkëlqyer Made in Italy.

Përfundimi i sipërm:
  • emperador i lëmuar (xham me trashësi 10 mm + qeramikë 5 mm)
Madhësitë e disponueshme:
  • gjatësia 200 cm x thellësia 100 cm x lartësia 73.5 cm
  • gjatësia 250 cm x thellësia 100 cm x lartësia 73.5 cm
NB: matjet mund të ndryshojnë me disa cm.
Na kontaktoni për informacione të mëtejshme ose për një ofertë duke përdorur formularin " Kërkoni informacion ".
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë