Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Ndriçimi - Llamba Muri Shabby

Llamba muri dhe llamba muri në stil Provencal elegant dhe i ndritshëm për ndriçimin e bërë në Itali.

Nëse jeni duke kërkuar për një ndriçim që është në hap me kohën, por që nuk heqin dorë nga një kujtesë për të kaluarën me modelin e tij të shkathët, kjo pjesë e katalogut tonë është e përsosur për ju. Ideado ide e propozuar në faqen tonë të internetit karakterizohet nga një dizajn i ri - që nuk kalon pa u vërejtur falë formës së tij karakteristike dhe dekorimit të cilësisë së mirë.

Aplikacioni shabby i zgjedhur dhe i propozuar nga stafi ynë, kombinon në mënyrë të përsosur një dizajn funksional që lejon krijimin e dritave dhe atmosferës magjike, dhe një cilësi të materialeve me rëndësi të madhe.
Eachdo pjesë e kësaj kategorie të produkteve jep një prekje elegante dhe të përsëritur për çdo mjedis falë dekorimit të tij që lartëson hijeshinë.

Zgjidhni aplikacionin shabby që është më i përshtatshmi për stilin dhe shijen tuaj, pa hequr dorë nga elementi stil dhe dizajni italian që e karakterizon atë dhe me vetëm disa klikime do të merrni në shtëpi një pjesë të bukur mobiljesh. Për çdo pyetje ose dyshim mos dilni për të kontaktuar stafin tonë që do të jenë të kënaqur t'ju ndihmojnë gjatë gjithë procesit të blerjes.