Karriget e Stilit Klasik në Dru, Metal, Plastikë dhe Lëkure - me Cilësi të Lartë Made in Italy

  • Komente :
  • Vleresim Mesatar : 5,0
Modele klasike të karrigeve për të mobiluar dhomën e ngrënies ose kuzhinën,  një prekje klasike për tu kombinuar me një tryezë ngrënieje me një stil të thjeshtë. Material...
Lexoni të gjitha
84 Produkte
Viadurini Classic
Lekë 31,903 Lekë 35,448  - 10%
Viadurini Classic
Lekë 55,125 Lekë 61,250  - 10%
Viadurini Classic
Lekë 45,183 Lekë 50,204  - 10%
Viadurini Living
Lekë 29,751 Lekë 33,057  - 10%
Viadurini Living
Lekë 36,577 Lekë 40,641  - 10%
Viadurini Living
Lekë 29,009 Lekë 32,233  - 10%
Viadurini Living
Lekë 25,819 Lekë 28,688  - 10%
çmimi i mëparshëm: Lekë 28,688
Viadurini Living
Lekë 41,622 Lekë 46,247  - 10%
çmimi i mëparshëm: Lekë 46,247
Viadurini Living
Lekë 21,813 Lekë 24,236  - 10%
çmimi i mëparshëm: Lekë 24,236
Viadurini Classic
Lekë 87,918 Lekë 97,687  - 10%
Viadurini Living
Lekë 21,145 Lekë 23,494  - 10%
Viadurini Living
Lekë 17,435 Lekë 19,372  - 10%
Viadurini Living
Lekë 20,329 Lekë 22,588  - 10%
Viadurini Living
Lekë 44,293 Lekë 49,214  - 10%
Viadurini Living
Lekë 36,948 Lekë 41,053  - 10%
Viadurini Living
Lekë 28,045 Lekë 31,161  - 10%
Viadurini Living
Lekë 28,267 Lekë 31,408  - 10%
Faqe 1 të 2
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro