Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Tavolina e Ngrenies - Stil Modern dhe Klasik

Tabela për kuzhinën ose dhomën e ndenjes ideale për shtëpinë tuaj të dizajnit modern dhe për stilin e dhomës së ngrënies.

Dhoma e ngrënies është një nga zonat më të rëndësishme të shtëpisë, për këtë arsye ajo ka nevojë për një copë mobiljeështë e cilësisë dhe dizajnit.
Në këtë pjesë të faqes sonë do të gjeni ide interesante në lidhje me tryezat e ngrënies.

Ndër propozimet tona do të gjeni një përzgjedhje të gjerë të tabelave të bëra nga materiale me cilësi të lartë të ndryshme nga njëra-tjetra si tavolina ngrënieje xhami, për ata që e duan elegancën dhe butësinë e këtij materiali, tavolinat e ngrënies prej druri, për ata që duan të kenë në tyre zotëroni orendi shtëpiake që kujtojnë natyrën dhe tabelat metalike për të dhënë një prekje të dizajnit modern.
Në katalogun tonë nuk lëmë asgjë rastësisht, madje format janë të larmishme për të përmbushur nevojat më të ndryshme.
Tabela drejtkëndëshe të disponueshme në versionin fiks dhe të zgjërueshëm, perfekte për ata që duan të kenë mysafirë për darkë. Një mekanizëm i lehtë dhe i shpejtë do t'ju lejojë të zgjeroni tryezën tuaj për të organizuar darka me miqtë në shtëpinë tuaj. Ose tavolina të rrumbullakëta me një formë rrethore për ata që e duan një prekje origjinale në zonën e tyre të jetesës.
Stil modern ose klasik, i bërë në dizajn italian me materiale të çmuara.

Të gjitha produktet e paraqitura në katalog janë rezultat i zgjedhjes së kujdesshme të bërë nga stafi ynë. Mos harroni se për çdo dyshim ju na gjeni në dispozicionin tuaj. Do të jetë kënaqësi për ne që t'ju ndihmojmë të zgjidhni kuzhinën moderne apo klasike ose tryezën e ngrënies që është e përshtatshme për ju!