Rubineteri për Dushin - Made in Italy

34 Produkte
Viadurini Taps
lek 239.613,77 lek 339.087,38  - 29%
Viadurini Taps
lek 38.075,07 lek 52.029,29  - 27%
Viadurini Taps
lek 48.839,74 lek 66.681,21  - 27%
Viadurini Taps
lek 17.642,12 lek 24.120,86  - 27%
Viadurini Taps
lek 38.075,07 lek 52.029,29  - 27%
Viadurini Taps
lek 38.075,07 lek 52.029,29  - 27%
Viadurini Taps
lek 48.839,74 lek 66.681,21  - 27%
Viadurini Taps
lek 31.496,65 lek 42.959,04  - 27%
Viadurini Taps
lek 17.642,12 lek 24.120,86  - 27%
Viadurini Taps
lek 20.034,26 lek 26.812,02  - 25%
Viadurini Taps
lek 43.557,08 lek 59.405,08  - 27%
Viadurini Taps
lek 25.416,60 lek 33.390,44  - 24%
Viadurini Taps
lek 38.075,07 lek 52.029,29  - 27%
Viadurini Taps
lek 38.075,07 lek 52.029,29  - 27%
Viadurini Taps
lek 54.321,76 lek 74.256,34  - 27%
Viadurini Taps
lek 48.839,74 lek 66.681,21  - 27%
Viadurini Taps
lek 17.642,12 lek 24.120,86  - 27%
Viadurini Bathroom
lek 331.312,89 lek 463.877,91  - 29%
Viadurini Bathroom
lek 88.310,23 lek 123.594,45  - 29%
Viadurini Bathroom
lek 255.860,47 lek 358.224,58  - 29%
Viadurini Bathroom
lek 309.683,86 lek 433.577,34  - 29%
BOSSINI
lek 38.075,07

Rubineta për dush, çezma dhe miksera termostatike me dy çelësa në ngjyrë ari, argjendi ose të zezë.

dush çezmat mund të jetë klasike me faucets dy knob ose me një termostatike çezmat dush mikser. Përzierësi në veçanti lind nga nevoja për të zgjidhur problemin e temperaturës së ujit, kur bëni dush. Në fakt, duke ngritur çelësin rrotullues të vetëm, ne fillojmë avionin e ujit dhe pozicionohemi drejtpërdrejt në pozicionin qendror duke rrotulluar çelësin në lidhje me pjesën e fiksuar në mur dhe kështu avioni i ujit i dorëzuar do të jetë mesatarisht i ngrohtë ose i ngrohtë temperatura

Gjithashtu brenda kategorisë banjës mund të gjeni edhe koka dush ultra-të sheshta të vendosura me kromoterapy që sigurojnë një kaskadë uji me efekt shiu tropikal. Gjithashtu në dispozicion me ngjyra.

Në dyqanin tonë online mund të gjeni miksera me një levë dhe të integruar. Cilësia dhe dizajni vijnë së bashku për t'ju dhënë kënaqësinë e një dushi mbështjellës. Na kontaktoni për çdo informacion përmes bisedës ose adresës tonë të emailit. Stafi ynë do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë gjatë gjithë procesit të blerjes.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • du lundi au veredi 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në