Çarçafë Shtrati Teke dhe Dyshe në Liri të Pastër dhe Pambuku Italian

16 Produkte
Viadurini Textile
lek 47.902,23 lek 59.877,79  - 20%
Viadurini Textile
lek 39.316,62 lek 49.145,78  - 20%
Viadurini Textile
lek 60.780,64 lek 75.975,80  - 20%
Viadurini Textile
lek 47.425,25 lek 59.281,57  - 20%
Viadurini Textile
lek 85.379,10 lek 106.723,87  - 20%
Viadurini Textile
lek 72.705,11 lek 90.881,38  - 20%
Viadurini Textile
lek 27.324,03 lek 34.155,04  - 20%
Viadurini Textile
lek 22.349,84 lek 27.937,30  - 20%
Viadurini Textile
lek 20.169,37 lek 25.211,71  - 20%

Fletë prej liri ose pambuku për shtretër të vetëm ose të dyfishtë, të bëra nga mjeshtrit ekspertë në sektorin e tekstilit italian.

Nga shtretër dyshe teke: në sajë të çarçafëve të bëra nga pëlhura me cilësi të lartëliri dhe pambuku do t'i japin stilin dhe elegancën tuaj të dhomës së gjumit, duke pushuar në mënyrën më të mirë me liri të butë, të rehatshëm dhe të shkëlqyeshëm në kontakt me lëkurën.
  1. Liri për shkak të strukturës së saj nuk e mban pluhurin dhe i poshtër, kur ju lani, ajo respekton lëkurën pa irrituese, ajo është higjenike dhe një kontrollues të fuqishëm, nuk ka moshë dhe garzë të lirë. Alsoshtë gjithashtu eko-i qëndrueshëm, plotësisht i riciklueshëm dhe i biodegradueshëm.
  2. Pambuku: saten pambuku i pastër, rezistent por i lehtë, ose pambuku klasik 100%, i butë dhe shumë i këndshëm për prekjen.
Pëlhurat janë bërë me vëmendje në detaje dhe zbukurohen me qëndisje delikate.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë