Mbulesë batanije për Krevat Teke ose dyshe në Liri ose Pambuk

10 Produkte
Viadurini Textile
lek 101.185,29 lek 126.481,62  - 20%
Viadurini Textile
lek 55.699,57 lek 69.624,47  - 20%
Viadurini Textile
lek 74.288,80 lek 92.861,00  - 20%
Viadurini Textile
lek 107.722,16 lek 134.652,71  - 20%
Viadurini Textile
lek 59.989,40 lek 74.986,74  - 20%
Viadurini Textile
lek 77.625,33 lek 97.031,66  - 20%
Viadurini Textile
lek 118.753,14 lek 148.441,42  - 20%
Viadurini Textile
lek 46.507,11 lek 58.133,88  - 20%

Mbulesa dyshe luksoze në liri dhe pambuk për shtratin që do ju bëjnë të ëndërroni.

Mbulesa e duvet është bërë si një qese, ose dy kanavacë të pëlhurave të qepura së bashku vetëm në tre anë duke lënë vetëm një të hapur, të bërë posaçërisht për të futur duvetin brenda.

Pra, mund të thuhet se mbulesa duvet ka një funksion mbrojtës dhe dekorativ, por shtojmë veçori të reja duke specifikuar që mbulesat për duvet liri janë veçanërisht të përshtatshme jo vetëm në trajtimin e alergjive, por edhe në parandalimin e tyre dhe higjenën personale, ato kanë një thithje e lartë e lagështirës së bashku me një thithje të menjëhershme dhe avullimit të lëngjeve.

E gjithë kjo sepse liri është një fibër natyralepromovon mirëqenien e trupit dhe kjo i jep asaj një pamje të freskët.
Ajo lahet lehtë dhe nuk ka nevojë të hekuroset.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë