Bufe - për të Dekoruar me Mobilje Projektuesi Shtëpinë tuaj

148 Produkte
Viadurini Living
Lekë 46,636 Lekë 58,296  - 20%
çmimi i mëparshëm: Lekë 58,296
Viadurini Living
Lekë 70,218 Lekë 87,773  - 20%
çmimi i mëparshëm: Lekë 87,773
Viadurini Living
Lekë 66,595 Lekë 83,244  - 20%
Viadurini Living
Lekë 648,233 Lekë 810,291  - 20%
Viadurini Living
Lekë 49,601 Lekë 62,001  - 20%
Viadurini Living
Lekë 44,133 Lekë 55,167  - 20%
Viadurini Living
Lekë 52,631 Lekë 65,788  - 20%
Viadurini Classic
Lekë 42,421 Lekë 53,026  - 20%
Viadurini Classic
Lekë 23,977 Lekë 29,971  - 20%
Viadurini Classic
Lekë 73,380 Lekë 91,725  - 20%
Viadurini Classic
Lekë 307,550 Lekë 384,437  - 20%
Viadurini Classic
Lekë 64,948 Lekë 81,186  - 20%
Viadurini Classic
Lekë 197,875 Lekë 247,344  - 20%
Viadurini Classic
Lekë 112,771 Lekë 140,963  - 20%
Viadurini Classic
Lekë 102,363 Lekë 127,954  - 20%
Viadurini Classic
Lekë 55,661 Lekë 69,576  - 20%
Viadurini Classic
Lekë 85,961 Lekë 107,451  - 20%
Viadurini Classic
Lekë 65,080 Lekë 81,350  - 20%
Viadurini Living
Lekë 552,325 Lekë 690,406  - 20%
Viadurini Living
Lekë 33,594 Lekë 41,993  - 20%
Viadurini Living
Lekë 38,139 Lekë 47,674  - 20%
Viadurini Living
Lekë 29,510 Lekë 36,888  - 20%
Viadurini Living
Lekë 50,391 Lekë 62,989  - 20%
Viadurini Living
Lekë 42,223 Lekë 52,779  - 20%
Viadurini Living
Lekë 53,487 Lekë 66,859  - 20%
Viadurini Living
Lekë 39,325 Lekë 49,156  - 20%
Viadurini Living
Lekë 160,856 Lekë 201,070  - 20%
Faqe 1 të 4

Bufe të dizajnit modern në dru të çmuar - Një copë mobilje e personalizueshme e bërë në Itali.

Bufe i dhomës së ndenjes është një mobilje e rehatshme dhe funksionale për të arreduar dhomën tuaj të ndenjes ose kuzhinën tuaj me stil dhe elegancë. Në këtë pjesë do të gjeni propozimet tona në lidhje me tabelën anësore. Ne jemi munduar të plotësojmë të gjitha nevojat tuaja, duke ju ofruar zgjidhje dhe stile të ndryshme.

Një stil klasik për të dhënë një prekje të cilësisë së mirë në zonën tuaj të ditës me dollapë të bërë prej arre, prejardhje ose dru bredh në elementët e Koleksionit të Viadurini Living, për një celular me elegancë të përjetshme, por edhe dru të lisit të çmuar në propozimet e Bonaldo, në të cilat linjat klasike lënë hapësirë në një prekje të modernitetit. Më në fund, për të cituar një shembull, dollapin "York" nga Grilli i bërë nga druri i rimeso, i karakterizuar nga linja sinuse dhe të buta.

Për ata që preferojnë dizajn bashkëkohor, ne ofrojmë dollapët MDF ose Solid Surface. Linja të forta me dekorime gjeometrike për mobiljet të personalizueshme në ngjyrë ose në strukturën më të rrumbullakosur për dollapin e dizajnit modern "Boom", gjithashtu me përfundime të personalizueshme.

Zgjidhni dollapin që është më në harmoni me stilin e zonës suaj të ditës dhe ju ofron një dizajn italian të mobiljeve që mund ta bëjë shtëpinë tuaj unike.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro