Made in Italy

Bufe me sirtar, 2 dyer dhe raft te brendshem Prodhuar ne Itali - Semia

  • Made in Italy
  • Kod: SEMIA
Lekë 26,926 Lekë 29,918 -10%
Material druri
Koha e dërgimit 35/40 ditë pune
Gjatësia (cm) 70
Thellësia (cm) 25
Lartësia (cm) 73

Bofoni i dhomës së ndenjes me grimca druri të rimeso Prodhuar në Itali

Bufe të brendshme me korniza druri të ngurtë , panele grimcash druri të rimeso Tanganyika , korniza ayous , këmbë kompensatë thupër , MDF dhe funde kompensatë me 2 dyer qe mbyllen 1 raft dhe 1 sirtar totalisht Made in Italy.
Ky artikull është bërë tërësisht në Itali nga mjeshtra të aftë, të mbështetur nga dashuria për traditën dhe kulturën italiane. Përfundimi i thjeshtë dhe elegant është i përshtatshëm për çdo ambient shtëpie dhe ndihmon në mbajtjen e gjërave të organizuara dhe të rregullta.

Përfundo:
  • arre e patinuar
Dimensionet:
  • Gjatësia 70 cm
  • Thellësia 25 cm
  • Lartësia 73 cm

LIKURJA: Lyerja kryhet kryesisht me produkte me bazë uji. Bojë me bazë uji dhe poliuretani për t'i dhënë rezistencë më të madhe sipërfaqes. Përfundim me bazë uji dhe shellac.

MIRËMBAJTJA DHE PASTRIMI I ZAKONSHËM: Pluhuroni mobiljet duke përdorur një leckë të thatë. Shmangni produktet gërryese dhe/ose që përmbajnë tretës. Mos vendosni tigan ose objekte të tjera që lëshojnë nxehtësi në pjesën e sipërme të mobiljeve. Ju mund të përdorni dyll të veçantë mobiljesh për të aplikuar me një leckë leshi nëse dëshironi të ringjallni artikullin.

KUJDES: Duke qenë se druri është një material i gjallë dhe i ndjeshëm ndaj lagështirës, duhet kushtuar vëmendje e veçantë vendosjes së mobiljeve brenda shtëpive me suva të pushuara dhe të thara për të paktën 1 muaj. Megjithatë, ju rekomandojmë të lini një hapësirë prej të paktën 5 centimetrash nga muri për disa muaj dhe të ajrosni dhomat shpesh.

NB: sipas kërkesës, janë në dispozicion përfundime të ndryshme.
Na kontaktoni për një ofertë ose për informacion duke përdorur formularin " Kërkoni informacion ".
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Aicel
  • Confindustria
  • Sectigo
  • Sonosicuro