Made in Italy

Bufe me sirtarë me ngjyra dhe doreza të ndryshme Prodhuar në Itali - Shiva

  • Made in Italy
  • Kod: SHIVA
Lekë 62,693 Lekë 69,659 -10%
Material druri
Koha e dërgimit 35/40 ditë pune
Gjatësia (cm) 122
Thellësia (cm) 40
Lartësia (cm) 87

Bofoni i dhomës së ndenjes me grimca druri të rimeso Prodhuar në Itali

Bofoni i brendshëm me strukturë në grimca druri të rimeso me tulipier dhe fund MDF me 3 dyer dhe 1 sirtar të gjitha me ngjyra me doreza të ndryshme tërësisht Prodhuar në Itali.
Gëzimi dhe loja janë karakteristikat që e përshkruajnë këtë element me ngjyra të forta të ndezura dhe forma të veçanta të dorezave. Një riinterpretim origjinal i një mobilie me funksionalitet dhe kapacitet të madh, i dobishëm në çdo ambient jetese për ruajtjen dhe organizimin e objekteve, pa i lënë ato të shtrira nëpër dhomë.

Dimensionet:
  • Gjatësia 122 cm
  • Thellësia 40 cm
  • Lartësia 87 cm

LIKURJA: Lyerja kryhet kryesisht me produkte me bazë uji. Bojë me bazë uji dhe poliuretani për t'i dhënë rezistencë më të madhe sipërfaqes. Përfundim me bazë uji dhe shellac.

MIRËMBAJTJA DHE PASTRIMI I ZAKONSHËM: Pluhuroni mobiljet duke përdorur një leckë të thatë. Shmangni produktet gërryese dhe/ose që përmbajnë tretës. Mos vendosni tigan ose objekte të tjera që lëshojnë nxehtësi në pjesën e sipërme të mobiljeve. Ju mund të përdorni dyll të veçantë mobiljesh për të aplikuar me një leckë leshi nëse dëshironi të ringjallni artikullin.

KUJDES: Duke qenë se druri është një material i gjallë dhe i ndjeshëm ndaj lagështirës, duhet kushtuar vëmendje e veçantë vendosjes së mobiljeve brenda shtëpive me suva të pushuara dhe të thara për të paktën 1 muaj. Megjithatë, ju rekomandojmë të lini një hapësirë prej të paktën 5 centimetrash nga muri për disa muaj dhe të ajrosni dhomat shpesh.

NB: sipas kërkesës, janë në dispozicion përfundime të ndryshme.
Na kontaktoni për një ofertë ose për informacion duke përdorur formularin " Kërkoni informacion ".
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro