Peshqir prej Liri për Banjë - Material Luksoz Tekstili i Bërë në Itali

11 Produkte
Viadurini Textile
lek 9.580,79 lek 11.976,00  - 20%
Viadurini Textile
lek 17.564,79 lek 21.955,99  - 20%
Viadurini Textile
lek 9.713,86 lek 12.142,33  - 20%
Viadurini Textile
lek 10.512,27 lek 13.140,33  - 20%
Viadurini Textile
lek 17.697,86 lek 22.122,33  - 20%

Peshqir prej liri për banjën tuaj të modelimit, të bëra në Itali.

Peshqir liri ofruara nga Viadurini janë ideale për të lejuar të ftuarit tuaj dhe anëtarët e familjes për të thatë duart e tyre ose të përballet me një material të çmuar me hypoallergenic dhe pronat antibacterial, edhe duke lënë një ndjenjë e freski në lëkurë.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë