Peshqir për Banjë - Peshqirët, Tapicet dhe Rrobat e Banjës në Liri të Pastër të Bëra në Itali

39 Produkte
Viadurini Textile
Lekë 10,652 Lekë 11,836  - 10%
Viadurini Textile
Lekë 14,794 Lekë 16,438  - 10%
Viadurini Textile
Lekë 10,800 Lekë 12,000  - 10%
Viadurini Textile
Lekë 22,192 Lekë 24,657  - 10%
Viadurini Textile
Lekë 11,022 Lekë 12,246  - 10%
Viadurini Textile
Lekë 19,677 Lekë 21,863  - 10%
Viadurini Textile
Lekë 15,164 Lekë 16,849  - 10%
Viadurini Textile
Lekë 6,214 Lekë 6,904  - 10%
Viadurini Textile
Lekë 10,356 Lekë 11,507  - 10%
Viadurini Textile
Lekë 4,142 Lekë 4,603  - 10%
Viadurini Textile
Lekë 5,030 Lekë 5,589  - 10%
Viadurini by Marchi 1633
Lekë 5,178 Lekë 5,753  - 10%

Peshqirët e banjës prej liri ose pambuku të prodhuara nga më të mirat e artizanatit italian të tekstilit.

Në këtë seksion ju do të gjeni shumë vaske peshqir të tilla si peshqir, Mats dush dhe bathrobes  bërë nga materiale të ndryshme, ngjyra dhe cilësi, ne kemi zgjedhur për ju vetëm më të mirë të tekstilit italiane në cilësinë dhe bukurinë.
Për çdo peshqir të vetëm ne ofrojmë shumë nuanca ngjyrash, nga ato më intensive deri tek ato më të nënshtruarat për t’i përshtatur ato në çdo zonë banjo që keni.

Peshqirët e banjës Viadurini kanë karakteristikën më të rëndësishme, atë që na dallon, d.m.th që ato i përkasin tekstilit Made in Italy.

Për çdo pyetje ose kërkesë, ju lutemi kontaktoni qendrën tonë të ndihmës Desk Ndihmës, stafi ynë do të jetë më shumë se në dispozicion për t'iu përgjigjur të gjitha pyetjeve tuaja.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Aicel
  • Confindustria
  • Sectigo
  • Sonosicuro