Made in Italy

Bathrobe luksoze prej liri të rëndë me kapuç, Prodhuar në Itali Dizajn - Pallati

 • Made in Italy
 • Kod: PALACE
Lekë 14,131 Lekë 17,664 -20%
Material 100% liri
Koha e dërgimit 5 javë pune

Bathrobe e rëndë prej liri me kapuç, dizajn luksoz prodhuar në Itali.

Vlera e traditës është e kombinuar me stilin e jetës moderne në këtë bathrobe prej liri me kapuç të disponueshëm në lavë ose ecowash të pafund.
Lehtësia , liria, eleganca dhe pastërtia janë fjalët kyçe për këtë produkt nga hijeshia fisnike dhe pëlhura e çmuar .

Kjo liri është në të vërtetë modernitet absolut , një zgjedhje për të jetuar jetën bashkëkohore të atyre që duan të kalojnë një moment lirie totale, e cila çon në krijimin e një produkti autentik dhe të punuar me dorë , të cilësisë më të lartë .
Papërsosmëria natyrore e materialit tregon kështu vlerën e thjeshtësisë , të mbyllur në një mjeshtëri elegante dhe delikate për një përvojë sensibile sublime dhe sugjestionuese .

Artikulli lindi duke respektuar mjedisin, duke e marrë natyrën si një mënyrë jetese për të arritur një ekuilibër të energjive vitale, në një grup harmonik të përsosjes, natyrës dhe mirëqenies, në të cilin eko-qëndrueshmëria bëhet një mënyrë për të qenë. Për ata që jetojnë të tashmen me sytë e së nesërmes, për ata që e jetojnë botën si dhe hapësirë të pafund dhe të lirë që nuk ka nevojë për fjalë.

Masat:
 • S
 • M
 • L
 • XL
 • XXL
 • XXXL
Përfundon:
 • llava
 • infinito ecowash
Përbërja:
 • 100% liri
Këshilla të dobishme:
Lani produktin veçmas me ujë dhe sapun neutral në një maksimum prej 40% C, mos zbardhni, mos lagni dhe mos e shtrëngoni me dorë.
Ne rekomandojmë hekurosjen në temperatura të ulëta dhe mos ekspozim të drejtpërdrejtë në rrezet e diellit për të ruajtur integritetin e ngjyrës dhe fibrave natyrore.

Shënim: hijet dhe ndryshimet me kalimin e kohës dhe midis artikujve duhet të konsiderohen si karakteristika të veçanta të produktit, pasi është bërë me materiale natyrore. Liri ynë është modernitet i pafund. Një zgjedhje e stilit të jetës bashkëkohore, sfondi i ritmit të jetës. Kushtuar atyre që i jetojnë përvojat e tyre me hapësirën si një moment i lirisë së pastër, duke kërkuar një konkretitet që duhet të shkojë së bashku me një stil pa kompromise.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
 • aicel
 • confindustria
 • sectigo
 • sonosicuro