Viadurini Textile - Tekstile Luksoze Cilësi Italiane

Viadurini Textile luksoze për liri shtëpie. Liri për kuzhinë, dhomë gjumi dhe banjo për një stil unik. Liri dhe pambuk me cilësi të lartë për të krijuar produkte tekstili të dizajnit të prodhuara në Itali.
160 Produkte
Viadurini Textile
lek 20.169,37 lek 25.211,71  - 20%
Viadurini Textile
lek 24.257,74 lek 30.322,19  - 20%
Viadurini Textile
lek 22.349,84 lek 27.937,30  - 20%
Viadurini Textile
lek 23.167,51 lek 28.959,39  - 20%
Viadurini Textile
lek 4.633,51 lek 5.791,88  - 20%
Viadurini Textile
lek 3.815,82 lek 4.769,78  - 20%
Viadurini Textile
lek 9.539,57 lek 11.924,45  - 20%
Viadurini Textile
lek 5.723,74 lek 7.154,68  - 20%
Viadurini Textile
lek 3.815,82 lek 4.769,78  - 20%
Viadurini Textile
lek 16.966,80 lek 21.208,50  - 20%
Viadurini Textile
lek 9.335,15 lek 11.668,93  - 20%
Viadurini Textile
lek 6.064,43 lek 7.580,54  - 20%
Faqe 1 të 7

Tekstile luksoze italiane për shtëpinë e projektimit: liri dhe pambuku.

Viadurini Textile mbledh produkte me cilësi më të lartë si: rrobat e dushit, tepihët e banjës, platformat e kuzhinës, vrapuesit, mbulesat e tavolinave, pecetat, batanijet, çarçafët, mbulesat e duvetit, etj. Një përzgjedhje e produkteve të krijuara nga zejtarë të tekstilit master që punojnë me produktet më të mira në botë: liri dhe pambuku.
Këto materiale kanë kapacitete të mëdha dhe përdorimi i tyre i jep vetes përkryer krijimit të tekstilit shtëpiak.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë