Krevat Dopio Stili Klasik dhe Modern - Made in Italy

  • Komente :
  • : 5,0
183 Produkte
Viadurini Night Design
lek 187.983,18 lek 244.398,08  - 23%
Viadurini Night Design
lek 198.149,83 lek 257.554,91  - 23%
Viadurini Night Design
lek 171.337,80 lek 222.769,04  - 23%
Viadurini Night Design
lek 202.136,75 lek 262.737,89  - 23%
Viadurini Night Design
lek 127.681,05 lek 183.796,92  - 31%
Viadurini Night Design
lek 160.772,46 lek 231.440,59  - 31%
Viadurini Night Design
lek 153.197,33 lek 220.476,57  - 31%
Viadurini Night Design
lek 112.530,76 lek 161.968,54  - 31%
Viadurini Night Design
lek 116.318,34 lek 167.450,56  - 31%
Viadurini Night Design
lek 101.168,04 lek 145.622,18  - 31%
Viadurini Night Design
lek 168.347,61 lek 242.304,95  - 31%
Viadurini Night Design
lek 326.329,25 lek 437.663,92  - 25%
Viadurini Night Design
lek 304.401,19 lek 408.260,40  - 25%
Viadurini Night Design
lek 552.487,16 lek 773.462,09  - 29%
Viadurini Night Design
lek 103.759,54 lek 145.223,49  - 29%
Viadurini Night Design
lek 101.467,06 lek 142.033,96  - 29%
Viadurini Night Design
lek 99.174,59 lek 138.844,42  - 29%
Viadurini Night Design
lek 98.377,20 lek 137.748,02  - 29%
Viadurini Night Design
lek 142.332,97 lek 199.246,23  - 29%
Viadurini Night Design
lek 107.148,42 lek 150.007,80  - 29%
Viadurini Night Design
lek 108.444,17 lek 151.801,91  - 29%
Viadurini Night Design
lek 95.087,99 lek 133.163,07  - 29%
Viadurini Night Design
lek 97.380,48 lek 136.352,60  - 29%
Viadurini Night Design
lek 110.636,98 lek 154.891,77  - 29%
Viadurini Night Design
lek 112.530,76 lek 157.582,93  - 29%
Viadurini Night Design
lek 78.741,63 lek 110.238,29  - 29%
Viadurini Night Design
lek 79.738,36 lek 111.633,71  - 29%
Viadurini Night Design
lek 142.332,97 lek 199.246,23  - 29%
Viadurini Night Design
lek 107.148,42 lek 150.007,80  - 29%
Viadurini Night Design
lek 110.636,98 lek 154.891,77  - 29%
Viadurini Night Design
lek 84.622,33 lek 118.511,14  - 29%
Viadurini Night Design
lek 84.622,33 lek 118.511,14  - 29%
Viadurini Night Design
lek 84.622,33 lek 118.511,14  - 29%
Viadurini Night Design
lek 83.326,59 lek 116.617,35  - 29%
Viadurini Night Design
lek 220.675,91 lek 296.427,35  - 26%
Viadurini Night Design
lek 185.391,69 lek 248.983,03  - 26%
Faqe 1 të 4

Shtretër dopio moderne për dhomën e gjumit të dizajnit italian: tapiceri, në dru ose hekur të farkëtuar.

Fjalët kyçe janë stil modern dhe të rafinuar dhe cilësi të lartë të një produkti të bërë tërësisht në Itali.
Shtretërit dyshe të propozuar në katalogun tonë mund të personalizohen për sa i përket përfundimeve dhe madhësive.
Të gjithë mund të gjejnë stilin që i përshtatet më së miri dhomës së gjumit: propozimet tona variojnë nga shtretër elegante prej hekuri të farkëtuar për të dhënë një prekje të cilësisë së mirë të mobiljeve tuaja, deri te shtretërit e dyfishtë të veshur me susta për ata që e duan një stil të thjeshtë dhe modern. Në vend të kësaj, për ata që e duan origjinalitetin, ata mund të zgjedhin midis shtretërve të dyfishtë të rrumbullakët ose shtretërve të dyfishtë të projektuesve të çmuar.
Gjithashtu mos harroni të zgjidhni edhe dyshekët dhe rrjetat më të përshtatshme për të përfunduar shtratin tuaj.

Mobiloni dhomën tuaj të gjumit me një dizajn modern 100% të bërë në Itali, Zbuloni të gjitha ofertat tona në katalogun tonë online në Viadurini dhe mos hezitoni të na kontaktoni në rast dyshimesh ose të kërkoni më shumë informacion. Stafi ynë do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë të zgjidhni shtratin më të mirë dyshe për të furnizuar shtëpinë tuaj.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • du lundi au veredi 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në