Krevate Dopio të mbushur me Ose pa Ruajtje

  • Komente :
  • Vleresim Mesatar : 5,0
122 Produkte
Viadurini Night Design
lek 200.145,47 lek 250.181,84  - 20%
Viadurini Night Design
lek 304.403,01 lek 380.503,76  - 20%
Viadurini Night Design
lek 164.096,88 lek 205.121,10  - 20%
Viadurini Night Design
lek 165.019,51 lek 206.274,39  - 20%
Viadurini Night Design
lek 261.039,25 lek 326.299,06  - 20%
Viadurini Night Design
lek 223.738,51 lek 279.673,14  - 20%
Viadurini Night Design
lek 173.059,60 lek 216.324,50  - 20%
Viadurini Night Design
lek 121.721,66 lek 152.152,07  - 20%
Viadurini Night Design
lek 152.827,58 lek 191.034,47  - 20%
Viadurini Night Design
lek 213.194,13 lek 266.492,67  - 20%
Viadurini Night Design
lek 164.030,97 lek 205.038,72  - 20%
Viadurini Night Design
lek 245.024,98 lek 306.281,22  - 20%
Viadurini Night Design
lek 274.285,62 lek 342.857,03  - 20%
Viadurini Night Design
lek 332.872,82 lek 416.091,03  - 20%
Viadurini Night Design
lek 152.168,55 lek 190.210,69  - 20%
Viadurini Night Design
lek 135.429,35 lek 169.286,69  - 20%
Viadurini Night Design
lek 146.698,66 lek 183.373,32  - 20%
Viadurini Night Design
lek 163.833,27 lek 204.791,58  - 20%
Viadurini Night Design
lek 135.429,35 lek 169.286,69  - 20%
Viadurini Night Design
lek 158.363,37 lek 197.954,21  - 20%
Viadurini Night Design
lek 146.698,66 lek 183.373,32  - 20%
Viadurini Night Design
lek 121.721,66 lek 152.152,07  - 20%
Viadurini Night Design
lek 138.197,25 lek 172.746,57  - 20%
Faqe 1 të 6

Shtrati dopio i veshur me susta për dhomën e gjumit - Me ose pa pëlhurë ruajtjeje ose lëkure me një dizajn modern ose klasik.

Krevat dopio është pjesa kryesore e mobiljeve në dhomën e gjumit. Prandaj duhet të pasqyrojë kanunet e rehatisë dhe të martohet me stilin e shtëpisë. Një shtrat dyshe me një dizajn modern është pra thelbësore për tu kujdesur për mobiljet e dhomës së gjumit. Një tip shumë modë sot është shtrati dopio tapiceri.

Krevat dopio i veshur me susta janë praktike për të optimizuar hapësirën dhe organizimin e mobiljeve tuaja të dhomës së gjumit.
Shtretërit e dyfishtë të mbushur të propozuar në katalogun tonë në internet lënë hapësirë për kreativitet falë shumësisë së formave që mund të marrin duke zgjedhur një strukturë prej druri për një efekt të cilësisë së mirë, sesa strukturën e hekurit. Për të mos përmendur mijëra hije dhe ngjyra që mund të marrin kokën e shtratit! Një mbulesë në lëkurë ose eko-lëkure do të kënaqë shijet më të rafinuara, ndërsa për ata që kanë më shumë frymëzim, ata mund të zgjedhin një mbulesë pëlhure në liri, pambuku të modeluar ose me ngjyra të thjeshtë të këmbyeshme.
Dhe mos harroni të zgjidhni edhe dyshekët me shkumë dyshe ose dyshekët e latex në pjesën e veçantë të faqes sonë të internetit.

Të gjitha produktet e paraqitura në katalog janë bërë nga materiale me cilësi të lartë dhe janë rezultat i zgjedhjes së kujdesshme të bërë nga stafi ynë. Mos harroni se për çdo dyshim ju na gjeni në dispozicionin tuaj. Na shkruani në bisedën e dedikuar ose na dërgoni një email në adresën që gjeni në faqen tonë të internetit.
Do të jetë kënaqësi për ne që të ju ndihmojmë të zgjidhni shtratin modern me tapiceri moderne të përsosur për shtëpinë tuaj.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë