Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Stoolet e Kuzhinës Design - Vende Ideale për Relaksim dhe Komoditet

Stoolet për kuzhinë ose dhomën e ndenjes të bëra në dizajnin e Italisë; palosjen, rregullueshme dhe fikse.

A doni të futni një element të projektimit në shtëpinë tuaj, dhomën e ndenjes ose kuzhinën që godet mysafirët tuaj?
Në këtë seksion do të gjeni një përzgjedhje të gjerë të stoolet që janë të përshtatshme për ju.
Materialet prej të cilave ato janë të përbëra janë të vlefshme, por në stilin perfekt italian. Druri, metali, plastika dhe lëkura do t'ju lejojnë të shijoni ushqimet ose aperitivët në shtëpi në relaksim dhe rehati të plotë.

Një staf i trajnuar është në dispozicionin tuaj të plotë për t'ju ndihmuar gjatë procesit të blerjes dhe për t'iu përgjigjur pyetjeve ose shqetësimeve tuaja. Na dërgoni një email në adresën tonë të emailit ose kontaktoni me telefon, stafi ynë do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë.