Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Ndriçimi - Dritat e Tavanit për Shtëpi - Made in Italy

Dritat moderne të tavanit, në stilin e cilësisë së mirë, me dizajn klasik ose Shabby Chic për ndriçimin e bërë në Itali.

Dritat e tavanit të zgjedhura me kujdes nga stafi ynë për të përfaqësuar stile, madhësi dhe ngjyra të ndryshme në mënyrë që të plotësojnë nevojat e secilit stil të mobiljeve të shtëpisë tuaj.
Për një stil fshatar do të gjeni dritat e bardha qeramike të tavanit me qëndisje të pikturuara që përfaqësojnë lule ose degëza. Për të dhënë një prekje retro që kujton stilin industrial, nga ana tjetër, ne ofrojmë dritat e tavanit me dritë fikse të rregullueshme të formave dhe ngjyrave të ndryshme.
Nëse përkundrazi, ju e doni dizajnin modern, mos humbisni llambat e tërheqëse të dizajnuara për tu prerë në tavan, ose format origjinale që mund të marrin kristalin me përfundime të arta dhe argjendi të markës së famshme italiane Selene.
Karakteristika të veçanta për ata që kërkojnë diçka origjinale në vend të kësaj janë dritat e tavanit të bëra në tarracë në Toscana nga marka e famshme Toscot. Një 100% i prodhuar në Itali produkt që do t’ju surprizojë.

Zgjidhni dritën e tavanit që i përshtatet më së miri stilit të shtëpisë tuaj. Një staf i trajnuar është në dispozicionin tuaj për t'ju ndihmuar gjatë procesit të blerjes dhe për t'iu përgjigjur pyetjeve ose shqetësimeve tuaja. Na dërgoni një email në adresën tonë postare elektronike ose na kontaktoni me telefon, stafi ynë do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë.