Made in Italy

Abat-jour cilindrik në efektin e gërvishtur të dyllit aromatik të bërë në Itali - Donata

  • Made in Italy
  • Kod: DONATA
lek 8.830,92 lek 11.038,65 -20%
Koha e dërgimit 7/10 ditë pune
Gjatësia (cm) 16.5
Thellësia (cm) 16.5
Lartësia (cm) 26

Llambë luksoze moderne në dyllë aromatik në dispozicion në ngjyra të ndryshme Made in Italy.

Abat-jour punuar me dorë nga ekspertë italianë cerai në sektor që nga viti 1905 të cilët përdorin teknika artizanale ku dylli është i përzier me aromën për të krijuar një llambë të aftë për të dehur ambientin me një parfum delikat , duke përdorur lëndë të para të zgjedhura dhe të çertifikuara për të siguruar një cilësi të lartë dhe krejtësisht produkt i prodhuar në Itali .
Kjo llambë përbëhet nga një sistem elektrik i brendshëm dhe një llambë LED (e ftohtë) dhe është një copë mobilje e gjithanshme e aftë për të krijuar një dritë të butë dhe relaksuese falë efektit të gërvishtur të dyllit.
Dalila është në dispozicion në 4 ngjyra dhe në dy madhësi të ndryshme për të kënaqur çdo lloj nevoje.

Madhësitë e disponueshme :
  • L 14 x P 14 x H 26 cm;
  • L 18 x P 18 x H 40 cm.

Ngjyrat e disponueshme :
  • të bardhë;
  • ivory;
  • Orange;
  • kuqe.

Paralajmërime : këshillohet që produkti të mos mbahet larg burimeve të nxehtësisë direkte, dhe të përdorni llamba me të njëjtat karakteristika si llamba e furnizuar (llambë LED e ftohtë).
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë