Made in Italy

Designer radiator radiator me ujë të nxehtë me tulla Tulla e bërë në Itali Scirocco H

  • Made in Italy
  • Kod: BRICKH-COMP-C
Lekë 165,284
Shfaq opsionet:
Masat L. 324 mm, H. 1608 mm, distanca e qendrës 50 mm; Prodhimi termik 900 Watt
Designer Marco Baxadonne
Koha e dërgimit 20 ditë pune
Garanci 2 vjet
Radiator hidraulik lego dizajner Brick nga Scirocco H
Radiator shumëngjyrësh me stil modern dhe argëtues, në versionin hidraulik. Një projekt i frymëzuar nga një ikonë afektive e ndarë nga të gjithë. Kombinime të shumta ngjyrash për elementët modularë horizontalë dhe vertikalë. Ashtu si në një lojë ndërtimi, elementët kombinohen, duke u vendosur krah për krah në varësi të hapësirës së disponueshme dhe fuqisë së nevojshme termike.

Materiali:
- Bërthama ngrohëse e përbërë nga një spirale alumini dhe tuba kthimi prej bakri
- Mbulesa prej llamarine e paraformuar

Produkti përfshin:
- Bateri ngrohëse
- Mbulesë
- Valvula dhe valvula mbrojtëse nuk mund të termostatizohen
- Valvula e frymëmarrjes
- Montimi në mur
- Në versionin e përbërë, ofrohet një komplet lidhjesh ndërmjet moduleve

Karakteristikat teknike:
- Valvula, mbajtësja e mburojës dhe lidhjet hidraulike brenda radiatorit, të fshehura nga mbulesa
- Presioni maksimal i funksionimit: 5 bar
- Nuk disponohet për sistemet me një tub
- Çdo artikull është i pajisur me një shabllon për distancën e qendrës së valvulës dhe pozicionin e fiksimit të murit
- Distanca minimale e tubit jashtë murit: 20 mm për bakër, 23 mm për shumë shtresa
- Nxehtësia transmetohet nëpërmjet konvekcionit, mbulesa nuk rrezatohet

E RËNDËSISHME: Instalimi është i ndaluar në sistemet e ngrohjes me kolonë të centralizuar (lloji bashkëpronësi) ku nuk është e mundur të kalibrohen dhe balancohen terminalet e tjerë në të njëjtën kolonë ngritëse.

Radiatori disponohet në variacione të ndryshme ngjyrash: shikoni tabelën e ngjyrave dhe tregoni kodin e dëshiruar të ngjyrës në kutinë e duhur.

Ju lutemi vini re: Për të marrë varësen transparente, kërkoni një ofertë nga: cliente@viadurini.it
NB: tregoni llojin e tubit (bakër ose shumështresor) dhe diametrin kur porosisni. Në mungesë të dispozitave, do të furnizohet montimi i tubit prej bakri 12 mm.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro