Made in Italy

Designer radiator me ujë të nxehtë çeliku w / rafte druri Shërbimi Scirocco H

  • Made in Italy
  • Kod: UTILITY600-ROV
lek 293.924,53
Shfaq opsionet:
Masat L. 600 mm, H. 1800 mm, distanca e qendrës 130 mm; Rendimenti termik 1026 Watt; Kapaciteti 9.2 Lt; Pesha 37 Kg
Designer Franca Lucarelli - Bruna Raspisarda
Koha e dërgimit 20 ditë pune
Garanci 2 vjet
Designer radiator me ujë të nxehtë çeliku me rafte druri Shërbimi nga Scirocco H
Praktike dhe funksionale me një dizajn linera që ngroh dhe organizon hapësirën tuaj të jetesës.

Materiale
- çeliku

Ky produkt përfshin
- Radiatori i furnizuar me rafte
- Kllapa mur
- Valvul dhe mbajtës
- Valvula e shterjes

Karakteristikat teknike
- lidhjet e valvulës, mbajtësit dhe hidraulikës në radiator, të mbuluar nga një guxim i lëvizshëm
- presioni maksimal i punës: 5 bar
- rafte druri lisi

Shërbimi është në dispozicion në ngjyra të ndryshme. Shikoni grafikun e ngjyrave dhe shkruani kodin e ngjyrës së dëshiruar në kutinë e duhur.

Pasqyra dhe varëse rrobash nuk janë përfshirë në çmim.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë