Oxhak Elektrikë me Ujë - Made in Italy

3 Produkte
Viadurini Fire Design
lek 281.102,98 lek 351.378,72  - 20%
Viadurini Fire Design
lek 153.998,40 lek 192.498,00  - 20%
Viadurini Fire Design
lek 216.926,02 lek 271.157,52  - 20%

Zjarrit me ujë elektrikë me një dizajn dhe idealizim plotësisht italian: materiale me cilësi të lartë

Këto vatra të krijuara nga Viadurini Fuoco Collection përdorin një teknologji të rafinuar dhe ekskluzive që lejon një efekt flakë të një realizmi të jashtëzakonshëm.

Operacioni është i thjeshtë. Efekti tre-dimensional krijohet me anë të ultrazërit për të krijuar një mjegullim shumë të mirë të ujit që ndriçohet për të krijuar efektin "flakë dhe tym". Ky aspekt, i kombinuar me dru të rremë dhe një shtrat hirit të ndritshëm dhe me gaz, prodhon një efekt që tejkalon të gjitha pritjet e realizmit në një zjarr elektrike.
Shumica e vatrave elektrike të ujit në koleksion mund të kontrollohen me një telekomandë të dobishëm që ju lejon të menaxhoni efektin e zjarrit dhe tymit dhe gjithashtu funksionin e dobishëm të ngrohjes. Këto zjarre në të vërtetë kombinojnë hijeshinë e efektit të flakës, avantazhin e të qenit në gjendje të kenë një nxehtësi të rehatshme të menjëhershme dhe ekonomike.
Ata garantojnë konsum të ulët falë nivelit të efikasitetit teknik të arritur.

Në faqen tonë të internetit mund të blini modele elegante me çmime me zbritje. Mos e humbni kohën, kontaktoni stafin tonë dhe kërkoni një vlerësim të personalizuar. ne do të jemi të lumtur t'ju përgjigjemi pyetjeve tuaja dhe t'ju ndihmojmë në blerjen tuaj në internet.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë