Jastëkët Dekorativë për Divan dhe Shtrat për tu Furnizuar me Elegancë - Prodhuar në Itali

4 Produkte
Viadurini by Marchi 1633
Lekë 40,488 Lekë 50,610  - 20%
Viadurini by Marchi 1633
Lekë 34,176 Lekë 42,720  - 20%
Viadurini by Marchi 1633
Lekë 40,488 Lekë 50,610  - 20%

Jastëkët dekorativë për divanin dhe krevatin për një stil elegant dhe të bërë në Itali

Funksionaliteti dhe moda bashkohen në jastëkë dekorativë, pajisje të buta që menjëherë e bëjnë shtëpinë tuaj më të sofistikuar. Ato janë pjesë mobiljesh të vërteta që përshtaten në mënyrë të përsosur në çdo ambient shtëpie: nga dhoma e ndenjes deri tek dhoma e gjumit, duke kaluar nëpër dhomën e fëmijëve dhe kopshtin.

Disa jastëkë të zgjedhur mirë mund të transformojnë atmosferën e çdo dhome dhe t'ju lejojnë të ndiqni me lehtësi trendet më të fundit të dizajnit të brendshëm  Jastëkët, mbulesat e jastëkëve dhe jastëkët tanë dekorativë janë në dispozicion në ngjyra neutrale ose të ndritshme, në shumë pëlhura, tekstura dhe madhësi të ndryshme që i përshtaten shtëpisë tuaj.

Nese ju deshironi 
rregulloje shtëpinë tënde , luaj me një ndërrim jastëkësh, për të krijuar një efekt vizual të pasur me nuanca që do të tërheqin vëmendjen e mysafirëve tuaj, duke e bërë hapësirën më mikpritëse.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro