Oxhak Elektrikë nga Toka - Dizajn Italian

4 Produkte
Viadurini Fire Design
Lekë 281,597 Lekë 351,996  - 20%
Viadurini Fire Design
Lekë 230,152 Lekë 287,690  - 20%
Viadurini Fire Design
Lekë 212,169 Lekë 265,212  - 20%
Viadurini Fire Design
Lekë 154,269 Lekë 192,836  - 20%

Zjarrit elektrik pa ujë për të furnizuar një shtëpi projektuesi: ngrohje e prodhuar dhe e dizenjuar nga artizanët italianë

Këto vatra zjarri do t'ju lejojnë të mobiloni dhomën tuaj të jetesës me një objekt modern të dizajnit, i aftë të krijojë një atmosferë të veçantë në shtëpinë tuaj.

Zjarrit elektrikë të dyshemesë janë kërkesa të mëdha, sepse ato kanë linja thelbësore dhe moderne, të cilat përzihen me gjeometrinë e çelikut inox me xham të zbutur dhe arti manual i variacioneve në qeramikë të imët. Një prekje shkëlqimi për një shtëpi të rafinuar dhe elegante.
Për më tepër, konsumi jashtëzakonisht i ulët i energjisë e bën atë një produkt shumë interesant. Kostoja mesatare për funksionimin estetik është 4 euro cent në orë. Për më tepër, edhe pse përdorin avujt e ujit për të rikrijuar një flakë dhe efekt tymi të një realizmi të pabesueshëm që ata konsumojnë shumë pak: me një litër ujë çezme, ne mund ta ushqejmë vatrën e zjarrit për 12 orë.

Lëreni veten të mahniteni nga shumë produkte të linjës Viadurini Collection Fuoco, do të gjeni shumë modele dhe veshje të vatrave elektrike me varka elektrike. Bleni të gjitha produktet tona në internet dhe nëse keni nevojë për ndihmë, mos hezitoni të kontaktoni stafin tonë përmes adresës e-mail dhe numrit të telefonit në faqen tonë. Ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë në blerjen tuaj dhe do t'ju përgjigjemi pyetjeve tuaja.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro