Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Tavolina Fikse Çeliku - Dizajn Italian

Tavolina çeliku me një dizajn modern italian të bëra për tu matur

Stili modern vjen në shtëpinë tuaj në sajë të një dekor që është protagonist i juaj dhomë ngrënie.

Tabelat në çelik përfaqësojnë modelin më inovativ modern. Thjeshtësia e linjave dhe lehtësia e këtyre tryezave drejtkëndëshe për ngrënie do t'i japin një prekje origjinale zonës tuaj të jetesës. Zgjidhni madhësinë që i përshtatet më mirë nevojave tuaja dhe surprizoni mysafirët tuaj me modernizmin.

Një material inovativ për tu zbuluar. Dhe mos harroni të hidhni një vështrim në pjesën e karrigeve moderne. Padyshim që do të gjeni modelin ideal për tu kombinuar me këto tavolina të bukura.