Shtretër Qensh - Made in Italy

2 Produkte

Shtretërit e brendshëm dhe të jashtëm për miqtë tanë, qen dhe mace me katër këmbë do të mbështillen në modelin e bërë në Itali.

Shtretërit e kafshëve shtëpiake janë një objekt i rëndësishëm pasi i jep qenit tuaj ose mace tuaj një vend të izoluar, ku ata mund të qëndrojnë të pashqetësuar.

Kur zgjidhni një shtretër manar, duhet të merren parasysh disa faktorë:
- Përmasat. Faktori i parë që duhet marrë parasysh është madhësia e shtretërve. Manarja jonë duhet të jetë në gjendje të qëndrojë e qetë brenda dhe të ndjehet e sigurt.
- Materialet. Kur zgjidhni materialin, merrni parasysh vendndodhjen e shtretërve të qenve, të jashtëm ose të brendshëm. Ne ofrojmë shtretër qen shtëpie të bërë nga pëlhura, eko-lëkure ose fibra celuloze.

Zgjidhni shtratin më të përshtatshëm për nga madhësia dhe forma në hapësirat e shtëpisë tuaj dhe përmasat e qenit tuaj. Disa nga shtretërit e kafshëve shtëpiake janë të personalizueshme për sa i përket ngjyrës dhe madhësisë, gjeni atë që ju përshtatet më së miri nevojave tuaja dhe nëse dëshironi më shumë informacion mos hezitoni të na kontaktoni në adresën tonë të postës elektronike ose numrin tonë të telefonit.
Stafi ynë do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë të zgjidhni shtretërit më të mirë të qenve ose shtretërit e maceve për miqtë tuaj me katër këmbë.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë