Made in Italy

Bidet me një vrimë në tunxh të rëndë me mbetje të prodhuara në Itali - Polignano

  • Made in Italy
  • Kod: POLIGNANO
Lekë 43,971 Lekë 54,964 -20%
Material tunxh i rëndë
Koha e dërgimit 4 javë
Gjatësia (cm) 21
Lartësia (cm) 16

Bidet me një vrimë në tunxh të rëndë me mbeturina Made in Italy

Bidet me një vrimë me mbeturina tërësisht të punuar me dorë nga mjeshtrit ekspertë të sektorit në tunxh të rëndë , të derdhur në kallëpe që respektojnë sistemet artizanale të së shkuarës dhe të mbrojtur me një shtresë të trashë finiture nikeli .

Personaliteti, eleganca dhe linjat që dallojnë stilin e koleksionit përshtaten si me ambientet klasike ashtu edhe ato moderne.
Nëpërmjet estetikës dhe stilit të saj na prezanton me një vizion të ndryshëm dhe të papriturbanjës .
Në një botë ku modat vijnë e shkojnë, cilësia mbetet ajo karakteristikë që jo vetëm zgjat me kalimin e kohës, por që ngrihet gjithmonë mbi çdo tendencë të përkohshme.

Përmasat e dispenzerit : Gjatësia 21cm x Lartësia 16cm

Karakteristikat teknike:
-Presioni minimal për funksionim të mirë: 0.5 bar.
-Presioni i rekomanduar për funksionim të mirë: 1.5 bar.
-Për të pastruar metalet ju nevojitet një leckë e butë; mos përdorni substanca gërryese, kaustike ose agresive.
-Për sipërfaqet e kromit, përdorni një detergjent të butë ose sapun dhe ujë.
-Për të eliminuar gurët, ne rekomandojmë produkte me bazë acidi citrik. Pas pastrimit është e rëndësishme që sipërfaqja të shpëlahet dhe të thahet me kujdes.

NB Furnizohet me vida mekanike të diskut dhe kullues në të njëjtën ngjyrë si çezmat.
Na kontaktoni për një ofertë duke plotësuar formularin "Kërkoni informacion" .
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro