Darka e Porcelanit të Bardhë ose Shërbimi i Enëve të Shërbimit - Nalah

 • Kod: NALAH4
Lekë 30,957 Lekë 38,696 -20%
Material porcelani alumini
Masat Pllaka trapezi: 35x23 cm Pllaka drejtkëndore: 28x17 cm Pllaka e thellë drejtkëndëshe: 33x20x5 cm tas sallatë: 23x18x9 cm
Ngjyrë Fildishi i bardhë
Koha e dërgimit 10/15 ditë pune

Shërbim ose darkë shërbimi me një dizajn elegant dhe modern, i bërë prej porcelani të bardhë fildishi, 18 copë.

Shërbim i përbërë nga :
 • n.4 Pllaka trapezi / tabaka cm 35x23
 • n.6 Pllaka drejtkëndëshe / tabaka 28x17 cm
 • n.4 Pllaka e thellë drejtkëndore 33x20x5 cm
 • n.4 tas i sallatës cm 23x18x9
Ky shërbim i gjithanshëm i pjatave karakterizohet nga materiali nga i cili është krijuar, d.m.th., një porcelan i veçantë në përbërjen e së cilës shtohet një lëndë e parë e veçantë, korund, për ta bërë atë më rezistente dhe elegante.

Por përtej materialit të veçantë, koleksioni karakterizohet gjithashtu nga origjinaliteti i produkteve dhe bukuria e formave që e përbëjnë atë. Studimi dhe hulumtimi i formave është drejtuar për t'i dhënë personalitet dhe origjinalitet tabelës së mise, në mënyrë që të vërehet dhe mbahet mend. Në propozimin e shumanshëm dhe të gjerë të kuzhinës, tani është vendosur që diferencimi është thelbësor dhe ndikimi i parë jepet pikërisht nga tabela mise en dhe nga prezantimi "estetik" i propozimeve të kuzhinës së dikujt. Shërbimi i shërben këtij qëllimi: asortimenti i gjerë , dimensionet bujare dhe shkathtësia e produkteve japin shumë ide për një interpretim origjinal të pjatave të tyre dhe një paraqitje optimale.

Elementet goditëse të porcelanit lejojnë një larmi prezantimesh të ndryshme. Prandaj, këtu, një tas sallatë është i përshtatshëm për të akomoduar akullin, për të shërbyer pije të freskëta.
Përkufizimi "bukuri klasike" përfaqësohet nga një tabelë e vendosur në një elegancë të thjeshtë, por në të njëjtën kohë të një elegance natyrore, në gjendje të tregojë historinë e një pjate përtej aromave dhe ngjyrave të saj.

Përparësitë :
 • Cilësia : multifunksionaliteti i produkteve dhe studimi i kujdesshëm i formave, ngjyrave dhe materialeve, ju lejon të krijoni një vend unik, të aftë për të sjellë përvoja të shumta me shije dhe stil në jetë.
 • Dizajni : kjo është një linjë eko-miqësore dhe të gjithë elementët e koleksionit dallohen nga tendenca plotësisht harmonike e linjave, me ngjyrën e bardhë të fildishtë të çmuar.
 • Origjinaliteti : kombinimi i guximshëm i linjave origjinale me një dizajn "jo-konformist" është sjellë në tryezë për të ngacmuar.
 • Shkathtësia : produktet janë dizajnuar posaçërisht për t’u përshtatur me çdo lloj ushqimi dhe ambienti, në mënyrë që ato të mund të përdoren si për meze, kurse të para, kurse të dyta apo për ëmbëlsira, duke i dhënë hapësirë imagjinatës dhe krijimtarisë. Një koleksion i gjithanshëm për kombinime të pakufizuara.

Ngjyra :
 • Pak e bardhë e fildishtë, që kujton porcelani kockor por me një hije më të ngrohtë dhe më pak aseptike sesa e bardha normale, për këtë shumë të vlerësuar.
Përbërja :
 • 100% Aluxina: porcelan me 30% korund.
Kjo e fundit është një mineral me ngurtësi shumë të lartë (së dyti vetëm për diamantin) dhe shtimi i përzierjes ka efekt të dyfishtë në zvogëlimin e porozitetit të porcelanit, duke e bërë atë më të fortë, dhe lejimin e gatimit të produkteve në temperatura më të larta, tipar tjetër që i jep rezistencë më të madhe . Të dyja këto efekte, pra, i bëjnë produktet shumë më të ngurta se porcelani normal.
Zgjedhja e këtij materiali është krijuar kështu për të ofruar një produkt rezistent ndaj gërvishtjeve dhe copëzimit, gjithashtu ideal për përdorim intensiv dhe profesional.

Karakteristikat teknike:
 • Vlerë e shkëlqyeshme për paratë, veçanërisht në lidhje me ciklin jetësor shumë të gjatë të produktit. Shpenzimi fillestar është amortizuar për një periudhë të gjatë dhe për këtë arsye është një investim optimal edhe për ata që stresojnë pjesët e mise në tabelë në maksimum.
 • Corundum është një mineral i fortë dhe i qëndrueshëm që përmban hekur, titanium, krom dhe vanadium. Ajo renditet e dyta në renditjen e mineraleve më të vështira në botë.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
 • aicel
 • confindustria
 • sectigo
 • sonosicuro