Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Darkë Moderne dhe Elegante e Darkës në Porcelan 24 Pjesë - Teleskop

Kod: TELESCOPO
lek 43.357,74 lek 62.893,63 -31%
- +
Material
porcelani
Masat
Pllaka 29 cm, pjata e thellë 25 cm, pllaka makarona 29 cm, pjata me fruta 24 cm
Ngjyrë
E bardhe
Koha e dërgimit
3/4 javë
Viadurini Kitchen

Pjatë darke me dizajn minimal dhe modern, e vendosur në porcelan të bardhë, 24 copë.

Shërbimi përbëhet nga:
- n.6 pllaka të sheshta 29 cm
- 6 pllaka të thella 25 cm
- n.6 Pllaka makarona me kapak 29 cm
- n.6 Pjata frutash 24 cm

Dizajni i këtij kompleti pjatash darke paraqitet si i thjeshtë, elegant dhe i rafinuar për kuzhinën e lartë, me rrathë të gjerë dhe grupe të gjata dhe bujare.

Pikat kryesore:
  • Cilësia : cilësia shumë e lartë e produkteve fitohet falë përdorimit të teknologjisë më të përparuar të prodhimit dhe lëndëve të para më të mira në dispozicion.
  • Mjedisi : nuk ka të bëjë vetëm me përmirësimin e performancës mjedisore për një kontribut aktiv në ruajtjen e mjedisit, por edhe një përdorim inovativ për të përmirësuar procesin e gatimit të produkteve falë një teknologjie të Valës së Gjelbër që lejon të zvogëlojë kohën e djegies dhe konsumin e energjisë. në krahasim me procesin tradicional të gatimit.
  • Dizajni : dizajni luan një rol kryesor dhe është gjithmonë në përputhje me trendet e ushqimit në të gjithë botën.
Materiali:
  • Porcelani i bardhë

Porcelani dallohet për rezistencën e lartë ndaj gërvishtjeve dhe fortësinë e tij. Isshtë një material me dendësi të lartë, por me një prekje të butë, me karakteristikën e tij të bardhë të ndritshme dhe të tejdukshëm kur vitrifikohet.

Shtë një material i papërshkueshëm nga uji , pasi është jo poroz, prandaj i sigurt dhe higjenik, i përbërë nga lëndë të para jashtëzakonisht të zgjedhura.
Falë aftësisë së tij për të qenë i përjetshëm dhe për t'iu përshtatur çdo lloj shërbimi, nga më i thjeshti tek më i sofistikuari, porcelani plotëson nevojat e elegancës, përsosjes dhe maturisë që janë të dëshiruara për tryezën.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi