Made in Italy

Cassiopea e vogël dyshe e punuar prej hekuri të punuar

 • Made in Italy
 • Kod: CASSIOPEAP
lek 54.146,39 lek 63.701,63 -15%
Shfaq opsionet:
Koha e dërgimit 5 jave
Me porosi Ky produkt mund të jetë bërë për të matur. Për informacion: clienti@viadurini.it ose plotësoni formularin e mëposhtëm Informacione Kërkesë
KLIENTET B MNDESHM BESAT E DHNM. KONTAKTONI P FORR NJ A QUOTE!
YDO NGJYRS NDSISHME. Tarifa shtesë për ngjyrat që nuk përfshihen në tabelën e ngjyrave: + 15%


Shënim: Në versionet me ruajtje (headboard me footboard dhe ruajtje, headboard me ruajtje) baza e shtratit slatted është përfshirë ; në të gjitha versionet e tjera (tabela me shufra dhe shina anësore, tabela e montuar në mur, headboard dhe shtresa e shtratit) baza e shtratit të shtruar nuk është përfshirë , dhe duhet të blihet veç e veç.

Cassiopea e vogël dyshe e punuar me hekur të punuar, punuar me dorë në Itali.
Cassiopea është në dispozicion në opsionet e mëposhtme:

- Cassiopea e vogël dyshe me hekur të farkëtuar - Mbështetëse me shufër dhe shina anësore
Shtrati i vogël dyshe Cassiopea në versionin CM. 120 HEADBOARD ME FOOTBOARD DHE PAJISJE TIDE VAJTME ka nevojë për një bazë shtrati të shtruar prej 120 x 190 cm, i pavarur ose i aplikuar në strukturën e shtratit. Ky opsion i dytë rekomandohet, duke e bërë shtratin edhe më të lehtë për tu pastruar. Ju mund të zgjidhni opsionin që preferoni gjatë montimit të shtratit. Shtë një vendim i kthyeshëm (përfshihen kllapat e shtratit).
Duke qenë një produkt i punuar me dorë, pavarësisht nëse mund të ketë nevoja specifike ose kërkesa të lidhura me formën tuaj fizike, me estetikën, apo me dëshirën e përdorimit të një baze të copëzuar që ju tashmë posedoni, ky model mund të personalizohet në lartësi, gjerësi dhe gjatësi.

- Cassiopea e vogël dyshe e punuar me hekur të farkëtuar - Mbështetëse me këmbë dhe depo
Shtrati i vogël dyshe Cassiopea në versionin CM. 120 KRYETARI ME FOOTBOARD DHE RUAJTJEN përfshin një bazë shtrati të shtruar për një dyshek 120 x 195 cm. Baza e shtruar e shtruar e përfshirë e mban dyshekun akoma.
Me këtë version, mund të përdorni edhe një dyshek me gjatësi 190 cm.
Duke qenë një produkt i punuar me dorë, gjatësia e tij mund të personalizohet.
Ruajtja e hekurit mund të pikturohet në çdo ngjyrë dhe mund të kombinohet me një tekstil valance. Garanton pastrim të lehtë, rritje të kapacitetit dhe qëndrueshmëri.
Ky version është i disponueshëm vetëm falë strukturës metalike të ruajtjes, e cila e bën shtratin të qëndrueshëm dhe elegant në të njëjtën kohë.

- Cassiopea, krevat dopio i vogël prej hekuri të farkëtuar - Tavolina e montuar në mur
Cassiopea e vogël me shtrat të dyfishtë të çuditshëm me kokat kryesore të murit të ngurtë kërkon shtimin e një baze të shtrirë me rrasa prej 120 cm.
Pavarësisht nëse mund të ketë nevoja të veçanta ose kërkesa të lidhura me formën tuaj fizike, estetikë apo dëshirë për të përdorur një bazë të copëzuar që tashmë posedoni, ky model mund të përshtatet në lartësi dhe gjerësi.

- Cassiopea e vogël dyshe e punuar me hekur të farkëtuar - Headboard me depo
Shtrati i vogël dyshe Cassiopea në versionin CM. 120 KRYETARI ME FOOTBOARD DHE RUAJTJEN përfshin një bazë shtrati të shtruar për një dyshek 120 x 195 cm. Baza e shtruar e shtruar e përfshirë e mban dyshekun akoma.
Me këtë version, mund të përdorni edhe një dyshek me gjatësi 190 cm.
Duke qenë një produkt i punuar me dorë, gjatësia e tij mund të personalizohet. Ruajtja e hekurit mund të pikturohet në çdo ngjyrë dhe mund të kombinohet me një tekstil valance. Garanton pastrim të lehtë, rritje të kapacitetit dhe qëndrueshmëri.

- Cassiopea e vogël dyshe e punuar me hekur të farkëtuar - Headboard me shtratin e shtratit
Shtrati i vogël dyshe Cassiopea në versionin CM. 120 KREU ME BEDFRAME kërkon instalimin e një shtrati të shtruar me shtresa prej 120 x 190 cm që duhet të aplikohet në shtratin e shtratit.
Pavarësisht nëse mund të ketë nevoja specifike ose kërkesa të lidhura me formën tuaj fizike, me estetikën apo dëshirën për të përdorur një bazë të copëzuar që tashmë posedoni, ky model mund të përshtatet në lartësi, gjerësi dhe gjatësi.


Dimensionet: (Gjerësia e Lenght x Lartësia)
- Tabela me shina dhe shina anësore 127 x 203 x 125/85 cm
- Tabela me shufër dhe depo 127 x 215 x 125/85 cm
- Kapaku i montuar në mur 127 x 3 x 125 cm
- Tabela me depo 127 x 206 x 125 cm
- Tavolina me krevat shtrati 127 x 196 x 125 cm
Viadurini ofron një koleksion të hollë të shtretërve prej hekuri të punuar, dhe të bëra ekskluzivisht me dorë nga mjeshtrit shumë të aftë. Angazhimi dhe pasioni i mjeshtrit mjeshtër, garantojnë cilësinë dhe autentitcità artizanale të të gjitha produkteve.
Dora e prodhimit ndjek fazën e kryer në mënyrë industriale me anë të prishjes së rërës, e cila pastron skorjen nga përpunimi i hekurit ose vajrat e përdorura për ruajtje për ta bërë atë të përshtatshme për hapin e pikturës. Me fazën përfundimtare është rikthyer në zanat vetë, ose ngjyra antike dhe e mbarimit para gatimit përfundimtar të produktit.
Trajtojeni veten në një shtrat të përsosmërisë së vërtetë të bërë në Itali!

PSE Bleni
 • raport i shkëlqyeshëm i cilësisë / çmimit
 • punuar me dorë
 • prodhimi artizanal
 • Dizajni dhe funksionaliteti
 • i fortë
 • Prodhuar në Itali
 • Transporti falas në të gjithë Italinë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
 • Piva IT 04187360401
 • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
 • nga e hena ke e premtja 8.30-17.00
 • via del pino 21 - - 47822
 • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
 • info@viadurini.al
 • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
 • Cmimet e cituara janë përfshirë TVSH-në