Made in Italy

Diamante, krevat i vogël dyshe Diamante, i punuar me dorë në Itali

 • Made in Italy
 • Kod: DIAMANTEP
Lekë 73,704 Lekë 81,893 -10%
Shfaq opsionet:
Koha e dërgimit 5 jave
Me porosi Ky produkt mund të jetë bërë për të matur. Për informacion: clienti@viadurini.it ose plotësoni formularin e mëposhtëm Informacione Kërkesë
KLIENTET B MNDESHM BESAT E DHNM. KONTAKTONI P FORR NJ A QUOTE!
YDO NGJYRS NDSISHME. Tarifa shtesë për ngjyrat që nuk përfshihen në tabelën e ngjyrave: + 15%


Shënim: Në versionet me ruajtje (headboard me footboard dhe ruajtje, headboard me ruajtje) baza e shtratit slatted është përfshirë ; në të gjitha versionet e tjera (tabela me shufra dhe shina anësore, tabela e montuar në mur, headboard dhe shtresa e shtratit) baza e shtratit të shtruar nuk është përfshirë , dhe duhet të blihet veç e veç.

Diamante, krevat i vogël dyshe Diamante, i punuar me dorë në Itali.
Diamante është në dispozicion në opsionet e mëposhtme:

- Diamante me shtretër të vogël dyshe me hekuri të punuar - Mbështetëse me shufër dhe shina anësore
Shtrati i vogël Diamante i dyfishtë në versionin CM. 120 HEADBOARD ME FOOTBOARD DHE PAJISJE TIDE VAJTME ka nevojë për një bazë shtrati të shtruar prej 120 x 190 cm, i pavarur ose i aplikuar në strukturën e shtratit. Ky opsion i dytë rekomandohet, duke e bërë shtratin edhe më të lehtë për tu pastruar. Ju mund të zgjidhni opsionin që preferoni gjatë montimit të shtratit. Shtë një vendim i kthyeshëm (përfshihen kllapat e shtratit).
Duke qenë një produkt i punuar me dorë, pavarësisht nëse mund të ketë nevoja specifike ose kërkesa të lidhura me formën tuaj fizike, me estetikën, apo me dëshirën e përdorimit të një baze të copëzuar që ju tashmë posedoni, ky model mund të personalizohet në lartësi, gjerësi dhe gjatësi.

- Diamante me shtretër të vogël dyshe të punuar me hekur të farkëtuar - Mbështetëse me shufër dhe depo
Shtrati i vogël Diamante i dyfishtë në versionin CM. 120 KRYETARI ME FOOTBOARD DHE RUAJTJEN përfshin një bazë shtrati të shtruar për një dyshek 120 x 195 cm. Baza e shtruar e shtruar e përfshirë e mban dyshekun akoma.
Me këtë version, mund të përdorni edhe një dyshek me gjatësi 190 cm.
Duke qenë një produkt i punuar me dorë, gjatësia e tij mund të personalizohet.
Ruajtja e hekurit mund të pikturohet në çdo ngjyrë dhe mund të kombinohet me një tekstil valance. Garanton pastrim të lehtë, rritje të kapacitetit dhe qëndrueshmëri.
Ky version është i disponueshëm vetëm falë strukturës metalike të ruajtjes, e cila e bën shtratin të qëndrueshëm dhe elegant në të njëjtën kohë.

- Diamante - shtrat i vogël dyshe Diamante - Veshjet kryesore të montuara në mur
Diamante me një shtrat të vogël dyshe Diamante me këpucë me mur të ngurtë kërkon shtimin e një shtrati të shtruar me rrasa prej 120 cm.
Pavarësisht nëse mund të ketë nevoja të veçanta ose kërkesa të lidhura me formën tuaj fizike, estetikë apo dëshirë për të përdorur një bazë të copëzuar që tashmë posedoni, ky model mund të përshtatet në lartësi dhe gjerësi.

- Diamante me shtretër të vogël dyshe të punuar me hekur të farkëtuar - Headboard me depo
Shtrati i vogël Diamante i dyfishtë në versionin CM. 120 KRYETARI ME FOOTBOARD DHE RUAJTJEN përfshin një bazë shtrati të shtruar për një dyshek 120 x 195 cm. Baza e shtruar e shtruar e përfshirë e mban dyshekun akoma.
Me këtë version, mund të përdorni edhe një dyshek me gjatësi 190 cm.
Duke qenë një produkt i punuar me dorë, gjatësia e tij mund të personalizohet. Ruajtja e hekurit mund të pikturohet në çdo ngjyrë dhe mund të kombinohet me një tekstil valance. Garanton pastrim të lehtë, rritje të kapacitetit dhe qëndrueshmëri.

- Diamante me shtretër të vogël dyshe të punuar me hekur të farkëtuar - Headboard me shtratin e krevatit
Shtrati i vogël Diamante i dyfishtë në versionin CM. 120 KREU ME BEDFRAME kërkon instalimin e një shtrati të shtruar me shtresa prej 120 x 190 cm që duhet të aplikohet në shtratin e shtratit.
Pavarësisht nëse mund të ketë nevoja specifike ose kërkesa të lidhura me formën tuaj fizike, me estetikën apo dëshirën për të përdorur një bazë të copëzuar që tashmë posedoni, ky model mund të përshtatet në lartësi, gjerësi dhe gjatësi.


Dimensionet: (Gjerësia e Lenght x Lartësia)
- Tabela me shina dhe shinat anësore 129 x 205 x 129/89 cm
- Tabela me shufër dhe depo 129 x 217 x 129/89 cm
- Kordoni i montuar në mur 129 x 5 x 129 cm
- Tabela me depo 129 x 208 x 129 cm
- Tabela me kornizë shtrati 129 x 198 x 129 cm
 
Viadurini ofron një koleksion të hollë të shtretërve prej hekuri të punuar, dhe të bëra ekskluzivisht me dorë nga mjeshtrit shumë të aftë. Angazhimi dhe pasioni i mjeshtrit mjeshtër, garantojnë cilësinë dhe autentitcità artizanale të të gjitha produkteve.
Dora e prodhimit ndjek fazën e kryer në mënyrë industriale me anë të prishjes së rërës, e cila pastron skorjen nga përpunimi i hekurit ose vajrat e përdorura për ruajtje për ta bërë atë të përshtatshme për hapin e pikturës. Me fazën përfundimtare është rikthyer në zanat vetë, ose ngjyra antike dhe e mbarimit para gatimit përfundimtar të produktit.
Trajtojeni veten në një shtrat të përsosmërisë së vërtetë të bërë në Itali!

PSE Bleni
 • raport i shkëlqyeshëm i cilësisë / çmimit
 • punuar me dorë
 • prodhimi artizanal
 • Dizajni dhe funksionaliteti
 • i fortë
 • Prodhuar në Itali
 • Transporti falas në të gjithë Italinë
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
 • aicel
 • confindustria
 • sectigo
 • sonosicuro