2 mbathje projektimi në kalë i vogël Ritini, të mëdha dhe të vogla

  • Kod: RITINI
lek 42.714,39 lek 53.392,98 -20%
Material kali sintetik
Masat L.51 / 41 x H.39 / 31 x P.40 / 30 cm
Ngjyrë gri
Koha e dërgimit 7 dite
2 mbathje projektimi në kalë i vogël Ritini, të mëdha dhe të vogla
Kjo përbërje përfshin dy mbathje të dizajnit funksional dhe elegant me doreza praktike dhe mbyllje me kopset pushuese.
Versioni i madh është në dispozicion nga L.51xP.40xH.39 cm dhe ai më i vogël nga L.41xP.30xH.31 cm.

prodhues
Ky produkt është pjesë e një koleksioni të krijuar nga një hulumtim dhe stilist i kujdesshëm estetik, që synon ndërthurjen e hijeshisë së pa kohë, atmosferave të rafinuara dhe ekuilibrin e formave dhe ngjyrave. Propozimet variojnë nga mobiljet për dhomën e gjumit, zonën e ndenjes, tavolinat dhe konzollat deri në ndriçim. Stili është i pakuptueshëm: luksi , hijeshia , rehatia , lineariteti dhe një vëmendje e veçantë për veçantinë dhe ekskluzivitetin e projektit. Përpunimi bëhet duke përdorur materiale me cilësi të parë, të zgjedhura me kujdes dhe duke përdorur teknika të sakta të prerjes dhe përpunimit. Nga stili modernist minimalist tek ai klasik, kjo koleksion i aksesorëve mobilues lejon të plotësojë dëshirat dhe shijen e secilit klient, në lidhje me kontekstin në të cilin futen orenditë dhe aksesorët.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë