Made in Italy

Aplikacion qeramike me shkëlqim me plisa dhe buzë të lyera me dorë - Laquila

  • Made in Italy
  • Kod: C012MA
lek 18.493,61
Material qeramike dhe hekuri
Koha e dërgimit 20 dite pune
Vlerësimi i IP 20
Prizë dhe lloji i rrymës 1 x maksimumi 75 W - E27
Thellësia (cm) 26
Lartësia (cm) 21
diametër (cm) 23

Llamba muri me plisa qeramike me shkelqim dhe bordurë e lyer me dorë, e prodhuar në Itali nga Ferroluce.

Drita e murit është tërësisht e punuar nga qeramika me shkëlqim me palosje me profile të lyera me dorë që nxjerrin në pah aftësitë dhe aftësitë manuale të mjeshtrit.
Dizajni dëshiron t'i bëjë homazh traditave të lashta përmes një linje që i jepet vetes mobilimit jo vetëm të mjediseve shtëpiake, por edhe të vendeve publike me një stil klasik ose country.

Prandaj është një pjesë unike dhe origjinale që ndërthur mjeshtërinë e traditës italiane me cilësinë e materialeve.
Vëmendja ndaj detajeve më të vogla dhe kërkimi i teknikave gjithnjë e më të reja e bëjnë llambën të paimitueshme dhe të vlefshme.

Prodhimi ekskluzivisht italian është një burim krenarie dhe vlerash, i aftë për t'i dhënë komplementit një personalitet unik për të kënaqur kërkesat e klientëve më kërkues.

NB : llamba nuk është e përfshirë. Duke qenë se këto janë artikuj të punuar me dorë, ngjyrat reale mund të ndryshojnë nga ato të paraqitura në foto.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë