Made in Italy

Aplikim në gotë hekuri dhe rërë me dekorim me trëndafil qeramike - Siena

  • Made in Italy
  • Kod: C118102
Lekë 27,089
Material qeramike, qelqi dhe hekuri
Koha e dërgimit 20 dite pune
Prizë dhe lloji i rrymës 1 x maksimumi 42 W - E14
Thellësia (cm) 20
Lartësia (cm) 26
diametër (cm) 11

Llamba muri me dekorim prej hekuri, xhami dhe trëndafili qeramike e prodhuar në Itali nga Ferroluce.

Ky llambë muri është bërë tërësisht me një strukturë metalike që të kujton degët me gjethe dhe abazhurë xhami me rërë, me dekorime të punuara me dorë në formën e trëndafilave qeramike . për të nxjerrë në pah aftësitë dhe aftësitë manuale të artizanëve.
Dizajni karakterizohet nga butësia dhe delikatesa e transmetuar përmes një kompozimi të krijuar për të ndriçuar mjediset me një referencë ndaj forcës luksoze të natyrës.

Prandaj është një pjesë unike dhe origjinale që ndërthur mjeshtërinë e traditës italiane me cilësinë e materialeve.
Vëmendja ndaj detajeve më të vogla dhe kërkimi i teknikave gjithnjë e më të reja e bëjnë llambën të paimitueshme dhe të vlefshme.

Prodhimi ekskluzivisht italian është një burim krenarie dhe vlerash, i aftë për t'i dhënë komplementit një personalitet unik për të kënaqur kërkesat e klientëve më kërkues.

NB : llamba nuk është e përfshirë. Duke qenë se këto janë artikuj të punuar me dorë, ngjyrat reale mund të ndryshojnë nga ato të paraqitura në foto.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro