Made in Italy

Aplikim i punuar me dorë në Toskan Majolica dhe Tunxh i prodhuar në Itali - Toscot Rossi

  • Made in Italy
  • Kod: ROSSIEXTRA1
lek 21.994,92
Material Majolika toskan dhe bronzi
Koha e dërgimit 15 ditë pune
Gjatësia (cm) 13
Thellësia (cm) 31
Lartësia (cm) 38

Llambë muri e punuar me dorë në majolikë toskan dhe bronzi Made in Italy.

Llambë muri e punuar me dorë në Itali në majolikë toskan me përbërës bronzi. Kjo pjesë e mobiljeve karakterizohet nga një dizajn elegant i cili, falë thjeshtësisë dhe estetikës së tij unike, i jep mjedisit një prekje personaliteti dhe një ndjenjë përsosjeje . Ideale për mjedise të stilit të cilësisë së mirë në të cilat krijon një harmoni të mrekullueshme me orenditë përreth, është gjithashtu veçanërisht i përshtatshëm për hapësirat shtëpiake me një shije bashkëkohore në të cilat luan me kontrastet e stilit për një rezultat të paparë dhe avangard . Rezultati është një llambë me cilësi të lartë që ofron ndriçim funksional dhe në të njëjtën kohë pasuron çdo mjedis me karakter dhe një ndikim të fortë vizual .

Një linjë produktesh që vjen nga rruga e re krijuese e ndërmarrë nga Toscot , një kompani e themeluar në 2001 dhe e karakterizuar nga cilësia e produkteve të saj të cilat kombinojnë përfundime, materiale dhe teknologji të ndryshme për një rezultat dizajni . Toscot ofron modele ndriçimi që kombinojnë traditën toskane të hedhjes me dorë me forma dhe dekorime që variojnë nga ato klasike në ato bashkëkohore. Pjesë unike të bëra me dorë duke përdorur materiale me cilësi të lartë dhe duke i kushtuar vëmendje të veçantë shkathtësisë së përdorimit dhe koordinueshmërisë . Kujdesi për zbukurimet dhe dekorimet u japin produkteve vlerë të veçantë dhe hulumtimi krijues , i cili është baza e realizimit të tyre, i shndërron objektet në zgjidhje gjithnjë aktuale mobiluese.

Burimi i dritës (nuk përfshihet) : 1 x E27 max 42w

Përfundime qeramike të disponueshme :
  • galestro e zezë;
  • galestro;
  • E bardhë;
  • gri,
  • corten;
  • Schwarz
NB : llamba është në dispozicion në një gamë të gjerë ngjyrash të ndryshme.
Na kontaktoni për më shumë informacion ose për një ofertë duke përdorur formularin "Kërko informacion ".
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë