Made in Italy

5 Pllaka Elektrike Rrezatuese Çeliku të Projektimit deri në 1000 Watt - Lumi

  • Made in Italy
  • Kod: RIVERSINGLEELEC
lek 356.152,81 lek 445.191,02 -20%
Material çeliku i karbonit
Masat H 1815 + 110 termostat x L 503 x Inter. 1760 mm x Dalja w 1000
Koha e dërgimit 4 javë për të bardhën - 5 javë për të ngjyrosur

Radiator vertikal me dizajn elektrik në çelik për dhomën e ndenjes moderne dhe të prodhuar në Itali.

Kjo pllakë rrezatuese elektrike përmban një dizajn modern me një sipërfaqe të valëzuar, në dukje lëvizëse, për koncepte autentike në mjedis.
Isshtë një radiator çeliku karboni i përshtatshëm për ambiente bashkëkohore, i bërë tërësisht në Itali , vlera e radiatorit përcaktohet nga vlera të tilla si cilësia totale, shërbimi i nivelit më të lartë, kërkimi i një projekti gjithnjë inovativ por funksional dhe respektimi i mjedisit. jo vetëm në zhvillimin e produkteve me ndikim të ulët në mjedis, por edhe në fazën e prodhimit.

Përmasat:
  • H 1815 x L 503 x Ndër. 1760 mm x Rendimenti w 1000;
Termostati 110 mm duhet të shtohet në lartësi. Kuti termostatike e bardhë si standard për radiatorët e bardhë; krom për radiatorët me ngjyra dhe përfundimet e çelikut. Furnizim me energji elektrike me një fazë 230 volt.
Mundësia për të zgjedhur midis 3 ose 7 shiritave, ose për të krijuar gjerësi të personalizuara. Në dispozicion në përfundime të ndryshme përveç atyre të pranishme në menunë zbritëse; zbuloni duke plotësuar formularin për informacion ose një vlerësim falas.
Produkti dallohet për inercinë e tij të ulët termike dhe për kapacitetin e tij për nxehtësi të lartë rrezatimi , duke garantuar gjithashtu një fleksibilitet të caktuar në menaxhimin e klimës së dëshiruar.
Për më tepër, çlirimi gradual i nxehtësisë vazhdon kur sistemi është i fikur, gjë që siguron një klimë të mirëqenies dhe mirëmbajtjen e temperaturës për një kohë të gjatë.

Përfshihet rezistenca elektrike me infra të kuqe të pajisur me telekomandë standarde, kabllo 1200 mm me prizë schuko dhe një shtesë glikoli për t'u përdorur si antifriz dhe frenues i ndryshkut për mbrojtjen e sistemit.
Sipas kërkesës, rezistenca dixhitale elektrike dhe mbulesa e rezistencës në të njëjtën fund si radiatori janë në dispozicion.
Versioni me instalim hidraulik ose të përzier të radiatorit është gjithashtu i disponueshëm. Na kontaktoni për një vlerësim.

Shënim: Shiriti i peshqirit që zgjat gjerësinë e radiatorit me 18 mm është gjithashtu i disponueshëm sipas kërkesës, i pa përfshirë në çmim.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë