Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Zgjidhni një Ngrohje të Projektimit me Viadurini Design Radiators

Radiatorë elektrikë dhe hidraulikë me një dizajn unik dhe të veçantë për ngrohjen e shtëpisë tuaj

Viadurini Design Radiators është e re mbledhja shtëpi radiator projektuesi. Një linjë elegante, unike dhe ekskluzive falë një shkalle shumë të lartë të personalizimit .
Koleksioni i këtyre radiatorëve specialë është prodhuar nga një kompani italiane e specializuar në ngrohje por edhe në dizajn. Kombinim i përsosur për të krijuar modele trendi plotësisht Made in Italy . Duke qenë i përbërë tërësisht prej qelqi dhe alumini, Line Radiators Design është e qëndrueshme për mjedisin dhe zvogëlon ndikimin mjedisor të produktit në zero.

Duke përfituar nga teknologjitë më të mira, radiatori hidraulik është shumë performues, me një konsum shumë më të ulët të ujit në krahasim me sistemet tradicionale dhe i përkryer i adaptueshëm ndaj sistemeve të pompës së nxehtësisë ose burimeve të rinovueshme të energjisë. Versioni elektrik ka teknologjinë më të përparuar, e cila lejon vetë produktin të kuptojë se cila është mënyra më e saktë për ngrohjen e mjedisit, duke shmangur mbeturinat e energjisë dhe duke mbajtur në minimum temperaturën e sipërfaqes së produktit. Kjo bën që bllokimi të nxitet automatikisht përballë ndryshimeve të papritura të temperaturës në mjedis. Ndër karakteristikat e shumta teknike, sistemi i kontrollit të ekranit me infra të kuqe Touch të gjeneratës së fundit që lejon, në kombinim me telekomandën, të zgjedh punën më të mirë është i dukshëm.

Falë këtij bashkëpunimi, Viadurini krijon një koleksion të jashtëzakonshëm radiatorësh që forcojnë traditën italiane të projektimit. Rezultati është krijimi i produkteve efikase dhe të pandryshueshme me kalimin e kohës. Të gjithë përbërësit e përdorur janë zgjedhur me kujdes për karakteristikat e tyre të eko-pajtueshmërisë dhe riciklueshmërisë. Linja VIadurini Design Radiators është optimizuar për të punuar me sistemet fotovoltaike, pompat e nxehtësisë, kaldaja kondensuese dhe sisteme të tjera të energjisë së rinovueshme.

Emrat e protagonistëve të kësaj linje janë: Jonny, Brian dhe Barry. Të gjithë ata janë në dispozicion si në versionin hidraulik ashtu edhe në atë elektrik. Shtë gjithashtu e mundur të kërkohet modeli i preferuar i mbuluar në qelq, qeramikë ose dru. Linja e Radiatorëve Viadurini është e pasur me shumë kombinime ngjyrash dhe materialesh, të përshtatshme për çdo mjedis ku mund të vendosni pajisje praktike siç janë shufrat për peshqir apo grepa.