Made in Italy

Çelik i Projektimit Minimal të Radiatorit Elektrik Vertikal Prodhuar në Itali 700 W - Akull

  • Made in Italy
  • Kod: ICESINGLEELEC1
lek 256.050,29 lek 320.062,86 -20%
Material çeliku i karbonit dhe metakrilat
Masat Termostat H 1520 + 110 x L 465 x Inter. 1460 mm x Dalja w 700
Ngjyrë e bardhë gri RAL 9002
Koha e dërgimit 4 javë për të bardhën - 5 javë për të ngjyrosur

Dizajn modern radiator vertikal elektrik i montuar në mur në çelik të bardhë gri i bërë në Itali.

Kjo pllakë rrezatuese elektrike ka një dizajn modern të karakterizuar nga eleganca dhe maturia që rrisin dizajnin e pastër dhe të thjeshtë, duke rritur hapësirat dhe mjediset.
Shtë një radiator në çelik karboni dhe metakrilat i përshtatshëm për ambiente bashkëkohore, prodhuar tërësisht në Itali , vlera e radiatorit përcaktohet nga vlera të tilla si cilësia totale, shërbimi i nivelit të lartë, kërkimi për një dizajn gjithmonë inovativ por funksional dhe respektimi i mjedisi jo vetëm në zhvillimin e produkteve me ndikim të ulët në mjedis por edhe në fazën e prodhimit.

Përmasat:
  • H 1520 x L 465 x Inter. 1460 mm x Dalja w 700
Termostati 110 mm duhet të shtohet në lartësi. Kuti termostatike e bardhë si standard për radiatorët e bardhë; krom për radiatorët me ngjyra dhe përfundimet e çelikut. Furnizim me energji elektrike me një fazë 230 volt.
Gjithashtu i disponueshëm në përfundimet e satenit: plotësoni formularin e duhur për informacion ose një vlerësim falas: zbuloni duke plotësuar formularin e duhur për informacion ose një vlerësim falas.
Produkti dallohet për inercinë e tij të ulët termike dhe për kapacitetin e tij për nxehtësi të lartë rrezatimi , duke garantuar gjithashtu një fleksibilitet të caktuar në menaxhimin e klimës së dëshiruar.
Për më tepër, çlirimi gradual i nxehtësisë vazhdon kur sistemi është i fikur, gjë që siguron një klimë të mirëqenies dhe mirëmbajtjen e temperaturës për një kohë të gjatë.

Përfshihet rezistenca elektrike me infra të kuqe të pajisur me telekomandë standarde, kabllo 1200 mm me prizë schuko dhe një shtesë glikoli për t'u përdorur si antifriz dhe frenues i ndryshkut për mbrojtjen e sistemit.
Sipas kërkesës, rezistenca dixhitale elektrike dhe mbulesa e rezistencës në të njëjtën fund si radiatori janë në dispozicion.
Versioni me instalimin hidraulik ose të përzier ose elektrik plus të radiatorit është gjithashtu i disponueshëm. Na kontaktoni për një vlerësim.

Shënim: Hekuri ose shiritat për peshqir janë gjithashtu në dispozicion sipas kërkesës në dy forma dhe përfundime të ndryshme dhe mbulesat anësore, të papërfshira në çmim.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë