Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Aksesorë lëkure, nga Limac Design

LIMAC DESIGN® krijon një linjë të aksesorëve mobilim për banjën , dhomën e ndenjes dhe zyrën, të gjitha këto të krijuara me pasion dhe origjinalitet.
Ky koleksion i ri pohon qartë cilësinë e lartë dhe elegancën e pakuptueshme të Made in Italy .

Produktet që ata ofrojnë janë bërë me materiale me cilësi të lartë , duke përfshirë lëkurë dhe çelik të pikturuar, të disponueshëm në ngjyra të ndryshme të modës.
Ndër propozimet në faqen tonë mund të gjeni shporta funksionale lavanderi prej lëkure ovale, cilindrike ose katrore për zonën e banjës, për t’i dhënë banjës tuaj një prekje elegante dhe të rafinuar, duke u kujdesur për çdo detaj të vetëm.
Për dhomat e tjera të shtëpisë do të gjeni stenda ombrellë projektuesi të bëra prej lëkure të rigjeneruar dhe gjithashtu të përshtatshme për hollin tuaj të zyrës dhe rafinën e revistave të dyshemesë prej lëkure për të mbajtur gazetat tuaja gjithnjë në rregull si në dhomën tuaj të ndenjes ashtu edhe në dhomën e pritjes së zyrës tuaj .

Artikujt LIMAC DESIGN® përshtaten në çdo dhomë të shtëpisë tuaj, zgjidhni produktin që plotëson më së miri nevojat tuaja dhe lërini që të fitoheni nga të çmuarit dhe të bërë në Itali.