Made in Italy

Consolle Moderne e Hyrjes në Qelq ekstraslear në Itali - Rosalia

  • Made in Italy
  • Kod: ROSALIACONSOLLE
Lekë 224,981 Lekë 281,226 -20%
Material xhami tepër i qartë
Masat L 120 x D 48 x Lartë 75 cm
Koha e dërgimit 30 ditë pune

Consolle moderne e punuar me dorë në Itali në gotë ekstrakti.

Consolle është një copë mobilje që mund të përdoret në dhomën e ndenjes, dhomën e gjumit, hyrjen ose zyrën . Në zgjedhjen e këtij artikulli duhet të keni kujdes në lidhje me tiparet funksionale por edhe aspektin estetik. Në fakt duhet të përputhet në mënyrë harmonike me stilin e dhomës.

Rosalia është një tavolinë e rafinuar e dhomës së ndenjes, e realizuar me dorë në Itali me materiale me cilësi të lartë .
Bëhet plotësisht prej xhamit ekstraclear (trashësia 15 mm). Karakteristika e tij kryesore është saldimi i zhdrejtë në anën.

Falë formave të tij praktike, orgjinale dhe asimetrike do të jetë perfekte të jepni stil dhe funksionalitet në të gjitha dhomat tuaja.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro