Design Countertop Washbasin në Rrëshirë të Artë - Dogliola

  • Kod: DOGLIOLA3
Lekë 20,222 Lekë 25,278 -20%
Material rrëshirë artificiale
Masat L 40 x P 40 x H 13 cm
Koha e dërgimit 10/14 ditë pune

Origjinaliteti dhe dizajni për banjën tuaj: lavaman countertop në rrëshirë, copë unike.

Lavaman Dogliola është punuar me dorë. Prandaj është një pjesë unike e dizajnit, e cila nuk mund të riprodhohet në seri; për këtë arsye mund të ketë ndryshime për sa i përket ngjyrës dhe formës krahasuar me foton e riprodhuar.
Shënim: Para se të vendosni porosinë tuaj, mund të kërkoni një foto të sendit që aktualisht është i disponueshëm në depo. Për më shumë informacion, mos hezitoni të na kontaktoni.

Ky lavaman është bërë me rrëshirë të artë me cilësi të lartë.
Me rrëshirë artificiale (ose rrëshirë sintetike) nënkuptohet përgjithësisht një material i trashë , me një pamje të ngjashme me rrëshirën e perimeve, i aftë të ngurtësohet ose i ftohtë ose i nxehtë. Shtë një klasë e gjerë polimerësh të ndryshëm dhe kompleksë, të cilët mund të merren me një larmi të gjerë metodash dhe lëndësh të para.

Ne i informojmë klientët tanë se produktet e mëposhtme përjashtohen nga politika e kthimit të kompanisë pasi ato janë produkte unike të bëra me dorë të bëra me kërkesën e klientit. Kjo do të thotë se ata nuk mund të kthehen nga klienti pas blerjes.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro