Made in Italy

5 Kandelabra Plexiglass Transparente me Flakë Prodhuar në Itali - Paolino

  • Made in Italy
  • Eco Design
  • Kod: PAOLINO
lek 27.481,28 lek 34.351,61 -20%
Material PMMA
Ngjyrë transparente
Koha e dërgimit 7-10 ditë pune
Gjatësia (cm) 56
Thellësia (cm) 56
Lartësia (cm) 120
Trashësia (cm) 0.8

Kandela plastike transparente me dizajn me 5 krahë të prodhuara në Itali.

Ky shandan me 5 krahë ka një dizajn elegant të përshtatshëm për të dekoruar hapësirat më bashkëkohore të sotme.
E bërë nga pleksiglas 100% PMMA nga polimer i virgjër transparent, format e prera me lazer kujtojnë stolitë e çmuara të shandanëve të kristalit të Rilindjes.

Produkt i ideuar, projektuar dhe prodhuar në Itali , me materiale italiane. Shkëlqimi dhe shkëlqimi i materialit mbetet konstant dhe i pandryshuar me kalimin e kohës.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë