Made in Italy

Divan pleksiglas i bardhë ose shumëngjyrësh i riciklueshëm brenda Jashtë - Gëzues

  • Made in Italy
  • Eco Design
  • Kod: JOLLY3
lek 182.536,10 lek 228.170,13 -20%
Material PMMA
Koha e dërgimit 7-10 ditë pune
Gjatësia (cm) 200
Thellësia (cm) 120
Lartësia (cm) 47/70
Trashësia (cm) 0.8

Divan me dizajn modern në pleksiglas të bardhë ose shumëngjyrësh, të prodhuar në Itali.

Divani i mbuluar me 2 vende është një copë unike dhe e papërsëritshme.
E bërë nga një fletë polimer 100% e virgjër në pleksiglas PMMA tërësisht e mbuluar me dorë , struktura është plotësisht vetë-mbështetëse.
Karakteristikat fiziko-teknike të pleksiglasit (i papërshkueshëm nga goditja, jo i deformueshëm, i pandryshueshëm, izolues i nxehtësisë) e bëjnë këtë artikull një mobilje praktike dhe funksionale, të përshtatshme për çdo mjedis.
Shkëlqimi dhe shkëlqimi mbeten konstante dhe të pandryshuara me kalimin e kohës. Konceptuar, projektuar dhe prodhuar në Itali, me materiale italiane.

Karakteristikat teknike të pleksiglasit pmma:
  • jo toksike,
  • hipoallergjike,
  • pa erë,
  • antibakterial,
  • 100% e riciklueshme.
Përfundimet në dispozicion:
  • E bardhë
  • shumëngjyrësh
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë