Made in Italy

Divan Këndi i Majtë me Bazë në Xham ekstra të pastër Prodhuar në Itali - Rory

  • Made in Italy
  • Kod: RORY3
Lekë 563,344 Lekë 625,938 -10%
Koha e dërgimit 30 ditë pune
Materiali bazë xhami
Materiali i strukturës druri
Materiale-back indeve
Gjatësia (cm) 115
Thellësia (cm) 100
Lartësia (cm) 65

Divan këndi i majtë me bazë xhami Made in Italy

Divan në këndin e majtë për dhomën e ndenjes e bërë me një strukturë mbajtëse në dërrasë bllokimi mbi bazamente në xhami të laminuar dhe të salduar jashtëzakonisht të pastër me trashësi 20 mm. Sedilja, mbështetësja dhe mbështetësja e krahut të veshur me shkumë poliuretani me densitet të ndryshueshëm me një dyshek me fije akrilike dhe të mbuluar me pëlhurë mbrojtëse. Mbulesa e jashtme është prej pëlhure të lëvizshme me finiturë F 400 dhe qepje të dyfishta të dukshme.
I përbërë nga vëllime të buta dhe të mbushura bujarisht, sistemi i ndenjëseve prezanton një mënyrë të re të projektimit të hapësirës së jetesës, me elementë që lejojnë kompozime origjinale, më dinamike dhe joformale. Divani ruan lehtësinë e tij vizuale falë bazës e cila përbëhet nga këmbë xhami të laminuara që mbështet një platformë druri mbi të cilën mbështeten elementët e veshur me susta. Pëlhura të sofistikuara me cilësi të lartë dhe detaje të rafinuara në paketim janë tiparet dalluese të një projekti me një karakter jokonvencional.

Dimensionet:
  • Gjatësia 115cm x Thellësia 100cm x Lartësia 65cm
NB: Përfundimet e mëtejshme janë në dispozicion sipas kërkesës.
Na kontaktoni për më shumë informacion ose për një ofertë duke përdorur formularin e duhur " Kërkoni informacion ".
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro