Made in Italy

4 karrige e dhomës së ngrënies së veshur me tapiceri e veshur me kadife të prodhuar në Itali - kokërr

  • Made in Italy
  • Kod: GRANELLA3
lek 113.205,06
Material Ndenjëse prej kadifeje; bazë çeliku
Koha e dërgimit 30 ditë pune
Gjatësia (cm) 45
Thellësia (cm) 59
Lartësia (cm) 85

Karrige dizenjoje per ngrenje me sedilje te zeze prej kadifeje prodhim Italie 4 cope.

Zgjedhja e karriges së duhur të dhomës së ngrënies është thelbësore për të qenë në gjendje të theksoni pjesën kryesore të mobiljeve në dhomë ose tryezën pranë së cilës është vendosur karrigia. Prandaj, karrigia perfekte duhet të jetë funksionale dhe rezistente me kalimin e kohës por në të njëjtën kohë dekorative për t'i dhënë stil dhe karakter ambientit.

Granella është karrigia moderne perfekte e prodhuar në Itali me një bazë çeliku të zezë dhe një sedilje të mbushur me kadife .
Falë dizajnit elegant dhe minimal, është një mobilje e gjithanshme dhe për këtë arsye është e përkryer për të dekoruar çdo dhomë ngrënie apo kuzhinë.

Mirëmbajtja : mos përdorni alkool ose produkte gërryese dhe/ose gërryese. Rekomandohet të përdorni vetëm produkte neutrale.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë